Следва

Педя човек, лакът брада

Keranove - Вдъхновени от красивата коса

Когато част от мъжката половина на екипа ни влезе в офиса с думите "Ако знаете каква маска за коса имам", то най-вероятно говорим за...

Hair преди 15 години

Когато част от мъжката половина на екипа ни влезе в офиса с думите "Ако знаете каква маска за коса имам", то най-вероятно говорим за качествен продукт, лесен за употреба и открояващ се с бърз и видим ефект.

Същата вечер ние бързо се сдобихме с маската-мечта, за да тестваме на своя глава безценната грижа на френските производители на продукти за красота и здраве Keranove.

Пълната гама шампоани, маски за коса, балсами и серуми Keranove са с нежна текстура, която подхранва и хидратира косъма, снабдява косата ти с витамини и минерали, прави я мека и жизнена, без да действа агресивно върху скалпа. Ефектът e силна и здрава коса, който при други обстоятелства се получава само в професионалната намеса на коафьор с ножица в ръце, сега можеш да постигнеш с постоянство в домашни условия.





Keranove има разработени няколко пълни серии продукти с различна красива крайна цел: за повече блясък, за жизненост на косата, за обем, за чиста коса и здрав скалп без пърхут, за подхранване на увредена коса, за запазване цвета на боядисаните коси. Всяка серия предлага шампоан, балсам, флуиди за коса, спрей, серум и маска.

Keranove предлагат два вида боя за коса - за наситен цвят и за естествени тонове, които успешно покриват дори сиви коси. Формулата за оцветяване на косъма e безопасна за скалпа и щадяща мекотата и блясъка на косата. Палитрата, от която можеш да избираш започва от платинено русо и стига чак до най-тъмни черни тонове.

Когато трябва да се постигне по-светъл тон, френската марка предлага и специален изсветлител с обогатена формула с масла. Защото, когато говорим за грижа за косата, важен е точният продукт. А Keranove са доказано специални.

More from View Sofia

More Hair