Следва

Stefanel

Време за ски

Давос – изисканата куророртна дестинация в Швейцария е най-подходящото име за тази колекция в черно, бяло и бежово, която...

All fashion преди 15 години

Давос – изисканата куророртна дестинация в Швейцария е най-подходящото име за тази колекция в черно, бяло и бежово, която излъчва елегантност и спортен лукс. Вдъхновена от ски модата на 40-те години, където мъжки форми се комбинират с дамски детайли, колекцията акцентира върху комфорта и практичността. Главната тема е светлината, която се постига с отлично подбраните нежни цветове.

Тенденцията тази зима е използването на много различни материи, но неоспорим акцент в колекцията е черно и бяло райе от козина на сребърна лисица. Козината от този вид лисици се характеризира с изключителната мекота, лекота и най-важното – способността й да задържа телесната топлина.

ESCADA Sport акцентира на блясъка в спортните якета – много ефектни нови модели, непромокаеми и заитаващи от зимния вятър.

Модерната нова форма при панталоните е тип „клин” стреч, което ги прави изключително удобни.

Модната къща предлага широка гама от плетива от необработена вълна, с различни дължини и форми. Пуловерите са с ретро ски мотив, изплетени на ръка, за да се засили акцентът върху всеки детайл.

Блестящи аксесоари допълват всеки избор – обемни чанти от лак и кожа, ботуши под коляното, както и неизменните за сезона ръкавици и младежки шапки тип барета. По-дребните детайли - копчетата в антично сребърно, с логото на ESCADA Sport, както и многото джобове са също важен елемент в колекцията.

More from View Sofia

More All fashion