Следва

Дневниците на редакцията: Бионсе с мини колекция, Джоли стана почетна дама, Бюндхен и Лагерфелд с разкошно Chanel парти и още...

Ingiliz Royal: Любов от пръв поглед

Обувките винаги са ни привличали неудържимо, а любовта ни към тях ескалира до крайност при...

Shopping преди 9 години

Обувките винаги са ни привличали неудържимо, а любовта ни към тях ескалира до крайност при вида на най-новите творения на вълшебниците от Ingiliz Royal!

За пореден път луксозният български бранд омагьосва най-запалените ценители с експлозия от стил, разкош и характер, претворена в лимитирана есенно-зимна колекция, достъпна само на клик разстояние.

И така: Време е за шопинг!

Боти Unique – и името не е случайно!



Всичко в това нестардатно бижу от естествена кожа и естествен косъм нашепва есклузивност. Сякаш за да подсилят това усещане, от Ingiliz предлагат модела с предварителна заявка, което пък ни кара да го желаем още повече.

Заявяваме на мига и очакваме с нетърпение!

Cayla – есктравагантните съблазнителки



Още един поръчков модел, на който не успяваме да устоим! Елегантност без граници и привкус на нетрадиционност превръщат тези красавици от змийска кожа във фаворита ни за най-бляскавите есенни и зимни вечери!

Боти на платформа Akira



Докато очакваме лимитираните предложения да бъдат произведени специално за нас, решаваме да задоволим нетърпението си с трети чифт боти, който да ни бъде доставен само за ден.

Спираме се на Akira, от една страна, заради смесицата от градски шик и бунтарски дух, която внушава моделът, а, от друга страна, заради практичното ходило. Готови сме за истинско есенно блаженство!

Тomboy изкушение



Не можем да не се обзаведем и с чифт нови обувки! Отново залагаме на удобството, този път облечено в естествен лак, като си поръчваме чифт от ултралеките ежедневни обувки Mya.

Топла прегръдка с ботуши Sydni



Колкото и да не ни се иска да мислим за студеното време, новите придобивки в гардероба правят идеята за него по-привлекателна. Така е и с тези разкошни зимни ботуши, които нямаме търпение да обуем!

Успешния онлайн шопинг тур ще закрием с една мисъл на Опра Уинфри, която ни се струва особено подходяща за случая: „Все още съм стъпила здраво на земята. Просто сега нося по-хубави обувки!”.



Купуваме от moiteobuvki.com

More from View Sofia

More Shopping