Следва

Тери Ричардсън - Провокаторът

Семейни усмивки

И докато блокчето от любимия ни черен шоколад се разтапя в устата, единственото нещо, което може да развали това удоволствие...

All About Life преди 15 години

И докато блокчето от любимия ни черен шоколад се разтапя в устата, единственото нещо, което може да развали това удоволствие е мисълта за сияйната усмивка. И тъй като прекалено много обичаме шоколад, вариантът е да се грижим за всеки един зъб и венците си много старателно. Тогава дъхът ще е свеж, усмивката красива, а венците благодарни. Така можем без притеснения да очакваме предстоящата среща и да сме винаги подготвени за нея.

Четката 5460 с влакна CUREN  ти дава възможност да обърнеш внимание на детайлите, да поглезиш това, без което не можеш. За да не се стига до стоматологичния кабинет и неприятни разтърсващи процедури, всеки зъб изисква заслужена почит и деликатна грижа. Той знае как да ти се отблагодари и да те накара да се усмихваш по-често. Знае как да ти вдигне самочувствието и да заслепи с красотата си отсрещния. Наясно е какво иска и как трябва да го получи.


За премахване на лошия дъх най-добрият вариант е комбинацията на четка 5460 с водата за уста CURASEPT. На базата на хлорхексидин (антисептик и дезинфектант, който е активен срещу много видове бактерии) водата за уста се счита за златния стандарт при предотвартяване на зъбната плака. CURASEPT е приятелят, който се грижи за вкусовите усещания и белотата на зъбите. Трите предназначения - за продължителна комбинирана защита, за силна и за краткотрайна и интензивна защита - постигат здрава и бяла усмивка.





Концепцията на CURAPROX е насочена главно към здравите зъби за цял живот. От най-малките, които все още нямат зъбки е предназначен CURAbaby дрънкалка, чесалка и масажираща четка съответно в цветове за момиченце и момченце. Стимулира сетивата и по този начин намалява болката от поникването на бебешките зъбки. И след като игриво подготвя бебето за бъдещата употреба на четката за зъби и устната хигиена – най-лесният начин да се предотвратят бъдещите разходи поради развалени зъби, CURAkid въвежда малките хлапета в света на четките и ежедневната орална грижа. А този деликатен елемент е важен в развитието на белите здрави зъби и чудесната свежа усмивка. Удобна за всяка детска ръка и за родителите, разноцветните четки могат да се използват непосредствено след CURAbaby, т.е. след поникване на първото зъбче.

CURAPROX се грижи за семейството и офиса. Непрекъснатото внимание е с поглед към бъдещето – вечно здрави зъби.

Шоколадът свърши, а угризения вече няма, защото вярваме на четката CUREN.

www.curaprox.com

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 18 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 18 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.