Следва

Men's Еxhibit: Луксът среща спорта – Adidas x Barbour

Когато бяхме малки. 10 дълги, дълги приятелства в света на звездите

Завършили заедно гимназия, близки от квартала или просто познати покрай влиятелните си родители, те са близки един другиму от дълги години, а днес ние те срещаме с тяхната дружба отблизо...

All fashion преди 9 години

Известни личности като Парис Хилтън и Никол Ричи, както и Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър са най-добри приятели още преди някой някога да е чувал за тях. Завършили заедно гимназия, живущи в един квартал или пък просто познати покрай влиятелните си родители, те са си близки от дълги години, а днес ние те срещаме с тяхната дружба. Защото е толкова приятно да си си приятел от детинство с някого, вкл. Камерън Диас, Адам Ливайн, Селена Гомес...

Камерън Диас и Снуп Дог
Взривоопасна комбинация още от гимназията. Камерън споделя, че именно Снуп е човекът, който я е "открехнал" към марихуаната.


 

Къртни Лав и Дрю Баримор
Двете бивши парти момичета са като сестри. Лав споделя, че среща Баримор за първи път в някаква тоалетна да пуши цигари. Тогава Къртни е на 19, а Дрю... като на 8. 



Деми Ловато и Селена Гомес 

Приятелки са откакто са на 7. Запознават се на снимачната площадка на "Барни и приятели" в края на 90-те.


 

Джона Хил и Адам Ливайн
Двамата са приятели още преди да станат известни. Джона разкрива, че чувства Адам като част от семейството си.

Кейт Хъдсън и Лив Тайлър 
Двете са израснали заедно, родителите им са приятели и са се движели в едни и същи кръгове. Освен това завършват и едно и също училище.

Никол Ричи и Ким Кардашян
Двете реалити звезди са приятелки още от тийнейджърска възраст. Те са израснали заедно, движели са се в едни и същи среди заради властните си бащи Лионел Ричи и Робърт Кардашян.


Никол Кидман и Наоми Уотс
Тяхното приятелство също датира от гимназията. Никол разказва, че двете са преминали през много неща заедно.

Парис Хилтън и Никол Ричи 
Едва ли има някой, който да не знае, че тези двете са израснали заедно. Макар и вече да не са толкова близки, Никол Ричи споделя, че Парис е важна за нея. Според Ричи не е нужно да си говориш всеки ден с някого, за да ти бъде приятел.


Райън Гослинг и Джъстинм Тимбърлейк
Момчетата се срещат за първи път в Mickey Mouse Club, където си стават толкова близки, че когато Райън се мести в Орландо, Флорида, той заживява първо със семейството на Джъстин. 


 

Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо 
Момчетата са приятели много години преди да играят заедно във "Великият Гетсби". Когато Лео се е запознал с Тоби, веднага е поискал да бъдат приятели.

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.