Следва

Джулия Робъртс призна: Рискувам кариерата си, с отказа да си направя фейс лифт!

Деян Донков става разкрепостена рок звезда

Деян Донков става разкрепостена рок звезда

People of art преди 9 години

Известен с бунтарския си нрав Деян Донков влиза в образа на разкрепостена рок звезда в новия български игрален филм „Каръци”.

Снимките започнаха вчера в София. Зад проекта застава почти същият екип, който познаваме от „Стъпки в пясъка” начело с Ивайло Христов.

Отново известният актьор сяда на режисьорския стол и като в предишния си филм той е автор на сценария. Жанрово „Каръци” се определя като драма със свеж хумор и много комедийни ситуации, каза пред „Монитор” продуцентът на лентата Асен Владимиров от „Профилм”.

„Каръци” разказва за тихо провинциално градче, в което почти нищо не се случва, докато един ден не пристига рок група. Вокалистът (Деян Донков) силно впечатлява жителите на градчето, особено неговата дамска част. Една от тях е главната героиня, която мечтае да стане певица. В нейния образ влиза младата надежда на Народния театър Елена Телбис, партнира й Ованес Торосян.

„Това е тийнейджърска история за ученици от горните класове на гимназията, затова в лентата участват много млади и все още неизвестни актьори”, каза още Асен Владимиров.

Сред актьорския състав личи името на Ненчо Илчев. Оператор на лентата е един от най-големите майстори Емил Христов. Снимките ще продължат в Раднево и Кюстендил, който служи за модел на „този град, в който аз съм роден”. Лентата е подкрепена от Националния филмов център.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра