Следва

Audi Q5 - малкият брат на Q7

Паста от Тоскана

За добрата рецепта се довери само на висококачествения продукт, който за съжаление няма да намериш във всеки магазин до вас. Търси на...

Food преди 15 години

Жълти фасади с оранжеви покриви, безкрайни многоцветни пейзажи, вино, маслини и любов – това са само част от нещата, които пазиш в сърцето си след незабравимото пътешествие до Тоскана. Италианската приказка със сигурност те е накарала да се замислиш за другия си живот, в който печеш брускети и садиш най-перфектните домати в задния си двор, но когато се завърнеш в твоя истински свят, остава само хубавият спомен. От всичко това обаче се получава чудесен разказ за романтичното ти пътуване, на няколко чаши червено вино в приятелска атмосфера за вечеря. Разбира се, за да е тематична, вечерята трябва да е традиционно италианска и приготвено с много страст. И перфектното решение с емоционално значение се нарича паста.

За добрата рецепта се довери само на висококачествения продукт, който за съжаление няма да намериш във всеки магазин до вас. Търси на специалните места, където селекцията на храна и напитки се прави от професионалисти. Ти вече добре знаеш, че в „Дар от Боговете” ще избираш от най-доброто във всеки асортимент. Затова и продукти с марка Morelli се предлагат само в специалните гурме магазини по цял свят. Защото фабрика Морели произвежда най-добрата италианска паста още от 1860 година, като разчита на най-качествените житни класове, огрявани от лъчите на яркото тосканско слънце.

Технологията на производство на фамилната компания е уникална по рода си и се базира единствено на традицията да се запази кълнът на пшеницата. Затова брашното, с което Pasta Morelli създава своите произведения, е богато на витамини А и D, и чисти протеини. Резултатът от вековното старание е неповторим вкус и аромат, които само оригиналът може да притежава.

Изненадай приятелите си със салата от многоцветни фарфале със зелен лук, полята със зехтин и лимонов сок. 5-те цвята панделки с микс от вкусове - куркума, домати, спанак, сепия, в пакет от 250 гр могат да превърнат най-обикновената вечер в специална.

Ако държиш на собственото си въображение в кухнята, избери подходящия вид паста от класическата селекция на фабрика Morelli. Вкусът на натуралния пшеничен продукт е подходящ за традиционните италиански рецепти за приготвянето на паста. Представи си карбонара, болонезе или маринара така, както биха ти ги сервирали само в истински италиански ресторант.

За любителите на морските дарове несъмнено ще предизвикат интерес черните талятели (с екстракт от сепия) и червените, с екстракт от сьомга, подходящи за рецепти със скариди, лук и сметана.

Във времето на Коледните пости чудесно предизвикателство за безспорните ти кулинарни умения е рецептата без животински продукти. Пробвай с ароматните спагети, с екстракт от босилек и чесън, запържени в зехтин, чесън, подправки - магданоз и риган, целина и домати. Тези с трюфели или манатарки приготвяй с леки сосове и лимонов сок, а още по-интересни предложения ще намериш и върху самата опаковка на всяка Pasta Morelli.

Лазаня, фарфали, спагети, капелини, канелони, фетучини, лингуини, макарони, пенне, ригатони и ред други познати и не толкова познати видове паста, можеш да приготвиш по десетки видове начини всяка. Безспорно едно от най-вкусните традиционни италиански ястия става все по-популярно, но истинският вкус можеш да откриеш само в оригиналния продукт. Затова в „Дар от Боговете” разчитат на подбора на качествените продукти, което ги прави едни от най-добрите в бранша.

"Дар от Боговете" е на на бул. ’’България’’ 102, бизнес център Белисимо тел: 854 86 86; 854 87 87 и бул. "Черни връх" 17, тел: 866 20 04

More from View Sofia

More Food