Следва

БНТ 2 търси най-абсурдните етикети на стоки

Влади Въргала спечели VIP Brother „Образцов дом“

Снощи България определи своята любима звезда – Влади Въргала. Актьорът влезе в оспорван...

People of art преди 9 години

Снощи България определи своята любима звезда – Влади Въргала. Актьорът влезе в оспорван двубой за титлата с Йорданка Христова, но зрителите решиха естрадната прима да заеме второ място. Wosh MC се класира на почетното трето място и напусна Къщата заедно с Жени и Тачо, които завършиха четвърти. Албена Вулева и Елена Кучкова напуснаха Къщата на VIP Brother на крачка от финала, като заеха съответно пето и шесто място.

В студиото при Ники Кънчев всички финалисти получиха силна защита от страна на свои приятели. Андрей Слабаков подкрепи Влади Въргала, а Илиана Раева беше защитник на Йорданка Христова. Звездното семейството Жени и Тачо получи подкрепа от Соня Колтуклиева, Маги Халваджиян защити Wosh MC. Румен Луканов подкрепи плеймейтката Елена Кучкова, а защитникът на Албена Вулева беше Евгени Минчев.

Не пропускайте днешния епизод на VIP Brother „Образцов дом“, който ще покаже неизлъчвани кадри от предаването и се подгответе за новите съквартиранти, които ще се настанят в най-известната Къща в България.

Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра