Следва

Део работи за бебе

Петте любими парчета на FeeL от The Top Stoppers

FeeL от родната банда The Top Stoppers, който сигурно познаваш и покрай самостоятелните му парчета...

Music преди 9 години

FeeL, от родната банда The Top Stoppers, който сигурно познаваш и покрай самостоятелните му парчета "Айде, айде", "Ден, два", "Пирамиди" и още дузина яки проекти, е готов да избухне мощно тази вечер с другарчетата си Wosh MC, Piro и Yoko в столичния клуб MIXTAPE 5, а поводът е петата годишнина на много яката група. 

С 3 официални клипа, в селекцията на 2 компилации и с двоен албум с 25 песни зад гърба си, хип-хоп машините казват много от това, което мислят в текстовете на песните си, без да са излишно вулгарни, без претенции и с леко намигване към всичко, което ги заобикаля в най-нормалния живот, който всички ние водим.

Съвсем истински, те носят със себе си жив ентусиазъм, кретения, в най-добрия смисъл на думата, и способността да събуждат у хората необясним вътрешен порив да се разтанцуват, та дори и танцуването при някои да се явява като обикновено поклащане с глава. Накратко, искаме да кажем, че си заслужават слушането след няколко часа, а дотогава, за най-нетърпеливите, пускаме любимите пет парчета на Feel, който иначе е Филип Гаврилов, страшно симпатичен е и вече сме си го заплюли.  Айде слушай!

Drapht - Rapunzel

..Защото австралийският хип-хоп е една нова вселена..

Mattafix - Аngel on my shoulder
..Защото си личи.. когато някой прави музика..



Solillaquists of Sound - Marvel
..А това се слуша само в клубове. Жалко, че няма кой да го пусне..

Patrice - Up In My Room
..Тази, в каквото и настроение да си.. Няма как да не го направи по-добро..



White Dynamite - Snak The Ripper 
..Защото понякога трябва да се изгърми наистина..




ВИЖ ЦЯЛАТА РУБРИКА ТУК >>>




 

More Music