Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Banda Del Padre празнува 5-ия си рожден ден с концерт

С концерта си Banda Del Padre ще преобразят ноемврийският ден в топла лятна нощ с...

Music преди 9 години

С концерта си Banda Del Padre ще преобразят ноемврийският ден в топла лятна нощ с румба, фламенко и още музикални култури от места като Колубмия, Коста Рика, Гърция съчетани с български етно мотиви.
Като на иситниски пет годишен рожден ден групата ще събере известни гост-музиканти и приятели в «София Лайв Клуб», за да отпразнува израстването си. С музикантите от Banda Del Padre на сцената ще се качат- Райна Василева (певица), Поли Генова (певица) и Бъни (кахон), Хорхе (деджириду), Ирения Васкес ( вокали) от Куба и Алекс Нушев ( китара).

Кои са Banda Del Padre?

Христо Коликов (вокал и китара), Симеон Иванов (китара и кахон) и Цветан Андреев (китара и вокал), заедно с останалите музиканти от Banda Del Padre - Живко Василев (кавал), Орлин Цветанов (цигулка), Калин Жечев (клавир), Димитър Сираков (бас) и Деян Илиев (барабани) ще ни представят новите песни от втория самостоятелен албум, на който са се отдали в последно време.

Едно от специалните участия в записите е на световно известния басист на Шакира – Хуан Гарсия Ерерос, който посети София наскоро, за да представи последния си трети албум, номиниран за „15-те Латино Грами“ в категория „Най-добър латино албум“. В записите на “RUBI” взимат участие над двадесет музиканти от десет различни държави, а едноименният сингъл е с участието на родната ни музикална звезда Поли Генова. Малко след официалната поява на “RUBI”, сингълът достига първо място в класацията „Нашите 20“ на БГ радио и трето място в Bulgarian Singles Top 40.

Какво правиха Banda Del Padre до този момент?

През тази година групата участва във фестивали като „Аполония“, международния джаз фестивал „А to Jazz“ , Перелик Еко Джаз фестивал „Звукът на тишината“ и София Фюжън Фест промениха. А, през месец юни тази година, една от най-търсените съвременни аржентински танго формации „Секстето Милонгеро“ от Аржентина вдигнаха още повече летните градуси в София и Бургас.

28 ноември, петък, от 23:00 ч., в „София Лайв“, а дотогава може да подгреете с тяхната музика тук>>

More from View Sofia

More Music