Следва

Samsung дигитализира фонда на Националната художествена галерия

Спечели двойна покани за юбилейния купон на „На тъмно”

Даваме ти време до петък на обяд да ни напишеш в коментарната форма отговора на въпроса „Какво най-много обичаш да правиш на тъмно?”.

Music преди 9 години

Тази есен веригата „На тъмно”, която се превърна в начин на живот за хиляди млади хора, чества 20 годишнината от създаването си. По този повод Ник Тодоров – собственик на веригата, организира взривоопасно парти, за което дълго ще се говори!

На 8 декември от 20:00 часа клубната сцена на Mixtape 5 ще приюти румънската ска банда Popa Sapka, гръцките веселяци Locomondo и родните Миленита и Rebelites и ако искаш и ти да се насладиш на купона на балканските банди, за които веселото настроение е запазена марка, можеш да го направиш като участваш в нашата нова игра.

Даваме ти време до петък на обяд да ни напишеш в коментарната форма отговора на въпроса „Какво най-много обичаш да правиш на тъмно?”. Най-готиният отговор ще спечели две покани за партито. 

Не забравяй да напишеш истинското си име наред с отговора и не пропускай възможността твоето любимото тъмно занимание да те изпрати на легендарното парти на нашите приятели.

Успех!
 

More from View Sofia

More Music