Следва

Palmers ви прави празничен подарък - намаление -30%!

Мултибрандният бутик Morrigan с блестящо откиване у нас

На 17 декември с бляскав коктейл в Paradise Center, магазин Morrigan направи своето официално...

Shopping преди 9 години

На 17 декември с бляскав коктейл в Paradise Center, магазин Morrigan направи своето официално откриване.
Morrigan е най-новият мултибранд бутик, където можете да намерите световноизвестни лейбъли като Cerruti 1881, Marina Yachting, Henry Cotton’s, Ted Baker и Patricia Pepe.

Наслаждавайки се на чаша вино, имахме удоволствието да наблюдаваме кандидатките за тазгодишната титла на Мис България, които дефилираха с изящни облекла на различните брандове. Над 100 гости, сред които певицата Бони, Наталия Гуркова, Стела Йорданова, Мадлен Иванова, „Мисис България” - Галина Недялкова, Симона Кръстева, видяха първата изява на участничките в конкурса , които бяха водени от шефката на "Интерсаунд" Ирина Папазова.



На бляскавата модна фиеста зоркият ни поглед веднага беше привлечен от няколко забележителни тоалета. Особено впечатляващи бяха роклите на Ted Baker , изработени от коприна и сатениран памук в привлекателно тъмни нюанси с едри флорални мотиви в нежен бледорозов цвят.

Провокира ни коралова коктейлна рокля от неопрен на същата марка, която определено имаше дръзко присъствие.

Останахме изненадани от бранда Нenry Cotton’s и особено от неговото отровножълто с нюанс към горчица вълнено палто. Участничка от конкурса дефилира със същото такова в бяло, стилизирано с лачена черно-бяла чанта и шапка с периферия .

Очите ни се радваха още на карирани панталони с кожени детайли, различни аксесоари от заешка кожа и малки нежни бижута в ярки цветове.
 

More from View Sofia

More Shopping