Следва

"Сподели книга с Приятел", страхотната инициатива на ViewSofia във Facebook стартира от днес

Bulgarian Mixed Arts II

На 28-ми февруари, във Фабрика 126, за втори път ще се проведе Bulgarian Mixed Arts - една нощ посветена на българското градско изкуство в различните му форми...

Music преди 9 години

На 28-ми февруари, във Фабрика 126, за втори път ще се проведе Bulgarian Mixed Arts - една нощ посветена на българското градско изкуство в различните му форми.

Първото издание бе изцяло посветено на авторска музика. Имахме удоволствието да слушаме електронни лайв изпълнители.

Bulgarian Mixed Arts II ще отдаде почит на Негово Величество Винила. Това означава, че всички диджеи ще пускат изключително и само на грамофони. Специално за събитието от Берлин пристига Victor’s Mob. Виктор е в любовна връзка с техно и хаус музиката от доста дълго време. В момента той твори в аналоговото си студио в Берлин. Студиото е с колекционерска стойност за ценители. Тези, които следят “Port One Records” , собствения лейбъл на Виктор, познават добре висококачествената музика , която той създава.Този месец Виктор започва да издава и за швейцарския лейбъл “Warenlift Musik”.
Другото по-специално е, че ще наелектризираме сетивата с визуалното изкуство на Шона и Георги Колев . Дамите отново ще се радват на парти прически от любимия ни коафьор Стефан Стефанов. Впечатляваща, мащабна инсталация на Destructive Creation ще краси една от залите във Fabrica 126. Страхотните оригами на Георги Шопов ще преобразяват пространството на фабриката, а някъде по трасето времето ще спира своя ход, защото Аштън, живата статуя, ще бъде там. Аштън е международно признат артист, със специален принус към неповторимата естетика на фестивалите за съвременно изкуство в Европа.

Началото на Mixed Arts поредицата, като част от SEEME, бе повече от успешно с над 600 гости и куп похвали от екипа на Amsterdam Dance Event.

FULL ARTISTS LINE UP:

►BEHIND THE DECKS:
Victors Mob. / Port One Records / Warenlift Musik
Ivo Graves
George Eve / Audio Avantgarde
Cinnamint / Artmospheric
Ataneus
Timewalker
►EXHIBITION
Shona
Georgi Kolev
►ART INSTALLATION:
Destructive Creation
►ORIGAMI:
Georgi Shopov / Origamii Studioo
►VISUALS:
VJ MutEMadnesS
►CONTEMPORARY HAIRSTYLES:
Stefan Stefanov
►LIVE STATUE
Ashton Ka

 

More from View Sofia

More Music