Следва

Street Style вдъхновения... Milan Fashion Week

PFW: Ann Demeulemeester, есен/зима 2015

Харесваме модата на модна къща Ан Демюлеместер, защото обитаваме града, а градът обича...

All fashion преди 9 години

Харесваме модата на модна къща Ан Демюлеместер, защото обитаваме града, а градът обича точно този тип стилово изразяване.

Кожа, стегнати силуети, благодарни на дълго употребяване текстури, кройки и идеи, които, от опит знаем, успешно се пренасят от сезон в сезон.

Себастиан Мюние, който в Седмицата на модата в Париж представи своята втора самостоятелна колекция за Ann Demeulemeester, показа идеята си жените да изглеждат като очарователна, стилна версия на нещо смесено между денди и рок мацка. Черна гама, тук таме с бели прорязани в тъмата райета, които веднага бихме облекли върху себе си, и едничка червена рокля, която обаче фиксира вниманието стопроцентово.


Себастиан Мюние

В противовес на свободната колекция от миналия сезон, построена на принципа "петък срещу събота", есенно-зимната на Себастиан Мюние е далеч по-тясна и фиксирана като силуети. Тесни кожени панталони прилепват по и без това тънките крака на моделите напълно плътно, като ръкавици, и е решително невъзможно да се отличи къде завършва обувката - също черна, естествено и от кожа, и къде започва дрехата.

Широки корсетни пояси затягат талията, придържайки свободните панталони, припъхвайки широките сака и халати и оформяйки роклите на амазонки.

Някои модели приличат на префърцунени дендита от миналия век, а други - на рок виелици, у които вродената елегантност съседства със също вродения вкус към тъмната страна.

В гамата на колекцията си накрая се появи и самият Мюние, за да се поклони на доволните хора в залата. Черно, бяло и червено, но вместо рокля - риза.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.