Следва

Българска следа в "Списъкът с приоритети" от Дейвид Менаше

Вълнуваща алтернатива на културния живот в София – Нов театър НДК отваря врати

Новата сцена е алтернатива на всички съществуващи форми на изкуство и щe...

Events преди 9 години

На 09 март 2015 г. е официалното откриване на най-новото театрално пространство в София - НОВ ТЕАТЪР НДК.

Новата сцена е алтернатива на всички съществуващи форми на изкуство и ще предлага провокиращи спектакли от различни жанрове. Екипът на НОВ ТЕАТЪР НДК ще открива за вас най-интересните камерни спектакли от държавните и общински театри, както и представления на частни трупи и на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Музиката, киното, изобразително изкуство и новата българска литература също ще присъстват в афиша.

Представленията са всеки ден (без почивен ден!) от 19:00 часа, а програмата е разделена на три модула – основна програма, дневен театър и съвсем скоро – нощен театър, който ще започва в 22 часа и ще се доближи максимално до младите зрители и темите, които ги вълнуват.

В антракта зрителите ще могат да изпият по чаша вино, а във фоайето ще има библиотека с драматургия. А всяка събота и неделя за децата ще има куклени спектакли.

НОВ ТЕАТЪР НДК разполага със салон от 160 места, а само през март в програмата има 40 представления! Сезонът ще бъде открит с премиерата на ,,Амадеус'' от Питър Шафър - спектакъл на Бойко Илиев.

„Вярваме, че театърът е любов, а всичко от което се нуждаем е любов” – категорични са от НОВ ТЕАТЪР НДК. Ако и вие споделяте същото верую и желаете много от театралната магия.

newtheatre.bg

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.