Следва

PFW: Valentino, есен/зима 2015

Цели три за Vogue: Кара, Суки и Джорджия

Не едно, а цели три прекрасни пролетни момичета застават пред обектива на единствения Марио Тестино за априлската корица на британския Vogue...

All fashion преди 9 години

Не едно, а цели три прекрасни пролетни момичета застават пред обектива на единствения Марио Тестино за априлската корица на британския Vogue.

Джорджия Мей Джагър, Кара Делевин и Сюки Уотърхаус ни даряват с най-изкусителните си погледи на супермодели, облечени в изящни прозрачни рокли, обсипани с бляскави детайли. На корицата момичетата може и да са облечени в секси рокли, но на фотосите в страниците на списанието, красивите блондинки показват доста плът.

И преди сме виждали Кара и Джорджия на корици за Vogue, но това е първото появяване на корица на модната библия за Сюки.

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More All fashion