Следва

Оливия Уайлд е лице на новата кампания на H&M Conscious Exclusive

Директно от PR-a: "Иван Донев: Светът на лукса ме научи да имам респект към бедността"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на...

All fashion преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Иван Донев: Светът на лукса ме научи да имам респект към бедността

Как едно момче от Раковски извървява пътя до Рим и се превръща в „българина, осиновен от „от котюра" на Италия" по определението на журналисти от Вечния град? Като следваш мечтата си и здраво работиш, не е задължително да имаш пари и да си син на някой, отговоря Иван Донев в интервю на д-р Неделя Щонова, което зрителите на БТВ ще гледат на 17 март в предаването „Преди обед“. Единственият българин в италианската висша мода облече красивата водеща на рубриката „Духът на здравето“ в супер елегантен тоалет, за световната премиера на италианския филм „Децата на Маам”.


отляво-надясно Иван Донев, д-р Неделя Щонова и Франко Неро

Във филма костюмите на героите са създадени от Иван Донев. Историята отвежда зрителите в бивш римски месокомбинат, превърнат от група свободни артисти в галерия, която всъщност се появява, за да защити бедните хора, нанесли се незаконно там и застрашени от изгонване. „Снимките сред истински бездомници от една страна, животът ми сред обикновените хора и контактът с лукса, с дамите от червения килим от друга страна, ме научиха да имам респект към бедността“, споделя още младият дизайнер в тв интервюто.


Д-р Неделя Щонова в тоалет на Иван Донев

На премиерата на лентата, в рамките на „София филм фест", Иван Донев и д-р Неделя Щонова дефилираха заедно с кинолегендата Франко Неро, изпълнителя на главната роля Лука Лионело, режисьора Паоло Консорти и продуцента Джузепе Лепоре.


Д-р Неделя Щонова, в тоалет на Иван Донев, и Иван Донев

Българският дизайнер работи в момента по културен проект – българският фолклор по света. Сега подготвя костюми за изложба в Доха, Катар. Българският фолклор е вдъхновение за мен, признава завършилият музикална паралелка с народно пеене в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Пловдив. Модните ревюта на магистъра от най-старата академия за висша мода в Рим – „Коефия”, винаги са на фон с народна българска музика. Според Донев много е важен начинът, по който носиш една дреха - дава пример, с каква горда осанка застават нашите народни изпълнители пред световната публика.


Д-р Неделя Щонова, в тоалет на Иван Донев, и Иван Донев







More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.