Следва

Converse, историята на моя чифт: Миглена

Love to quote: 7+1 зареждащи цитата за по-богата седмица

И като заговорихме за това колко е важно да се чувстваш добре в собствения си филм ...

Celebrities преди 9 години

И като заговорихме за това колко е важно да се чувстваш добре в собствения си филм, няма как да не се сетим за ролята, която всяка от нас, поне веднъж, си е мечтала да изиграе - тази на най-стилната телевизионна героиня - Кари Брадшоу.

Жената, която даде еволюционен поглед върху живота на неомъжените жени над 30 години, показвайки, че той също е бляскав, великолепен и забавен, днес ни служи за вдъхновение с точно 7+1 любими цитата, които, колкото и пъти да сме чували, има защо да повторим...



"Факт е, че понякога е много трудно да се разхождаш с обувки на една самотна жена. Ето защо имане нужда от наистина специални обувки, за да бъде разходката малко по-забавна."

"Когато си млада, целият ти живот е в преследване на забавленията. След това порастваш и се научаваш да бъдеш предпазлива - може да си разбиеш главата или сърцето.Оглеждаш се, преди да скочиш и понякога не скачаш, защото не винаги има кой да те хване,а в живота няма предпазна мрежа. Кога престана да бъде забавно и стана опасно?"



"Когато за пръв път се преместих в Ню Йорк бях напълно разорена. Понякога си купувах VOGUE вместо вечеря. Някак чувствах, че ме хранеше повече."

"И след това разбрах нещо: момичетата на по двадесет и няколко години са прекрасни, докато не видиш някоя от тях с мъжа, който ти е разбил сърцето."

"Обожавам да виждам парите си там, където мога да ги виждам – на закачалките в гардероба."

"Вселената не винаги играе честно, но поне има уникално чувство за хумор."



„Мъжете са като обувките на ток. Има хубави от които те боли; такива които веднага не ти харесват, има и недостижими, които никога не биха могли да бъдат твои; или такива които те омайват в началото, но после разбираш, че са нищо особено. И накрая има такива от които никога няма да се умориш.”

"Аз и ти сме като червената стена в тази стая. На теория страхотна идея, но някак просто не се получава."

More from View Sofia

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.