Следва

Закачливо със стикери

Сладкиш в бански - госпожа на 86 в рекламната кампания на Dimepiece

Госпожата е на 86 и е истинска интернет сензация. Пенсионер от Кентъки, тя има блестящо поддържана кожа, страшно свеж маниер и уклон към модата...

 

All fashion преди 9 години

Госпожата е на 86 и е истинска интернет сензация. Пенсионер от Кентъки, тя има блестящо поддържана кожа, страшно свеж маниер и уклон към модата, стабилизиран в годините и уникално заразяващ, трябва да признаем.

На своите над 86, Бъди Винкъл демонстрира величествена жизнерадост, която именно се оказва в основата на добре подплатения финансово интерес на ръководството на Лос Анджелис базираната марка Dimepiece: преди минути в мрежата се появиха кадрите от рекламната кампания на бранда с ексцентричната баба в главната роля.

На много приятните снимки, дело на фотографа Нико Ла Мере, Винкъл позира в бански, мрежести топове и слънцезащитни очила, скриващи ярък макияж.

Всъщност интернет-славата на Бъди започва от видеото в приложението Vine, което преди почти година качва внучка й. За всеобщо удивление, видеото с ексцентричната дама само за няколко седмици се разпространява във всички социална канали. Оглушителният му успех довежда до завеждане на страници в социалните мрежи, на които в момента госпожата има почти 700 000 последователи.
Крада гаджетата ви от 1928, гласи таг в Instagram на Винкъл.

За което - евала!

 

More from View Sofia

More All fashion