Следва

DEEP DISH за първи път в България

Лили Иванова показа дома си

Лили Иванова показа дома си

People of art преди 9 години

Лили Иванова посрещна в дома си екипа на „Денят започва с Георги Любенов”.
Певицата показа ексклузивни снимки от интервюто си за БНТ в своята фейсбук страница и така допусна публиката до малка част от личния си живот.

„Не обичам определения звезда, прима - всички се борят за някакви титли - първа, втора, пета, десета… няма такова нещо. Като излезеш на сцената, там се вижда кой кой е и колко пари струва. Мога да си мисля и да се кича с много такива звания, титли, но като изляза на сцената, и не мога да си изпея песните, тогава какво правим…?” – споделя тя пред Георги Любенов.

В интервюто Лили Иванова ще обяви датите на новите си концерти. Три от тях са в България – в градове, в които не е пяла от 20 години – Свиленград, Ямбол и Габрово. А в средата на май я очаква среща с публиката в Лондон.





„Безкрайно съм благодарен, че Лили Иванова прие нашата покана да се срещнем точно на Цветница, за да разкаже за работата си днес. Щастлив съм, че тя сподели и съкровени тайни за това как се гради успешна кариера и как се печели публиката” – каза Георги Любенов.

Цялото интервю с Лили Иванова ще бъде излъчено в неделя.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра