Следва

Светът на кино: Международен фестивал на етнографския филм

Живи митове и легенди на Bansko Beat 2015

Истински дракони ще излязат на сцената на „Bansko Beat” това лято! 

Music преди 8 години

Истински дракони ще излязат на сцената на „Bansko Beat” това лято! Легендата разказва, че умеели да палят огън в душите на хората, с нечуван саунд и митични ритми. Освен Little Dragon, на 10-11 юли в Банско, на пулта ще застане и малкият голям герой на 2015 - Sam Feldt, за да покаже на феновете си какво е любов и как музиката е неразривна част от нея.

Една от големите изненади за музикалните познавачи на „Bansko Beat”, е алтернативната шведска банда Little Dragon. Почитателите на нетипичното ритмичното звучене със сигурност ще оценят властния тембър на Yukimi Nagano (вокали, перкусии), категоричното звучене на китарата на Fredrik Wallin (бас китара), подкрепени солидно от Hakan Wirenstrand (клавир) и Erik Bodin (барабани). Всички те са приятели от ученическите си години и през 1993 създават една музикална комбинация от модерно звучене, силно повлияно от 60-те, 70-те и 80-те. Това, което всъщност правят, е да вземат най-хубавите черти на всяко едно от популярните музикални течения в различните десетилетия и да го примесят с уникалното си звучене и електронно шоу. Това категорично ги превръща в сензация! Много спокойни и позитивни, четиримата шведи казват, че в началото не са имали представа с какво се захващат - „Знаехме само, че искаме да не се ограничаваме в един стил, да сме различни”.




Sam Feldt определено не е случаен гост в „къщата” на световните диджеи. След като работи зад кулисите като продуцент дълго време, в края на краищата усъвършенства музикалните си таланти до толкова, че да иска да покаже на публиката на какво е способен. „Show Me Love” е категоричната му претенция към славата, разтърсващ микс от музикални емоции!

Sam се носи на гребена на новата вълнуваща музикална вълна мелодичен дийп хаус. След близо два милиона прослушвания в SoundCloud на неговия ремикс на Sander Van Doorn & Firebeatz - „Guitar Track”, Sam Feldt е откритието за 2014 г.!

Първите му самостоятелно реализирани хитове са с De Hofnar – „Bloesem” и „Big Love”. Работи още с Mumford And Sons ( „I Will Wait”, заедно с Bloombox), Naxxos ( „New Orleans” ), I Am Oak ( „On Trees And Birds And Fire” ) и Jose Gonzalez ( „Stay Alive” ), който се качва до # 1 в Hypem.

Само на двайсет години, Sam Feldt споделя пулта с големите имена сцената, от ранга на Kygo, Robin Schulz, Thomas Jack, Alle Farben, Steve Rachmad, Benny Rodrigues и др.

„Bansko Beat” ще се проведе на 10-11 юли, 2015 г., точно на ръба на планината! Организатор на събитието е „Бохемия Ентъртейнмънт“, със специалното съдействие на Община Банско.

Билети можете да закупите в мрежата на Eventim.

More from View Sofia

More Music