Следва

Вкуси Норвегия

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ким Кардашиян

Открехваме завесата в менюто на една от най-противоречивите, но все пак и една от най...

Health преди 8 години

Днес, в рубриката ни "Какво си хапват звездите, когато са на диета?", открехваме завесата в менюто на една от най-противоречивите, но все пак и една от най-известните знаменитости в съвременния шоубизнес - Ким Кардашиян.

Разбираме, че секси дивата може и да не спазва тренировачния план на Кание, но все пак звездата от “The Keeping Up With the Kardashians” е фитнес фанатик. В книгата си “Selfish” Ким предлага на феновете си пълен достъп до това как изглежда един неин типичен ден, а сега го даваме и на теб:



След като се събуди в 6 часа сутринта и прегледа телефоните си, Ким ще попита мъжа си: “Искаш ли да отидем да потичаме?" и той обикновено се съгласява, пише тя. "Но понякога ми отказва, защото има друга тренировка."

Следващото нещо, което мама Ким прави, е да провери малката си дъщеричка Норт преди да отиде да тренира. “Живея в затворен комплекс с много алеи, така че тичам по тях или на пътеката за бягане в нашия фитнес, който се намира зад къщата. Тренировките ми траят около час, най-много час и 15 минути, но ми харесва да комбинирам различни неща. Тичам 35 минути, а след това се връщам в залата, за да работя за корем или крака."



Ким приключва с тренировката си около 8 часа, точно преди Норт да се събуди. "Опитвам се да закуся наистина бързо, преди тя да е станала. Обикновено хапвам бъркани яйца или овесени ядки, или пък протеинов шейк с плодове. Кание винаги е на различна диета от мен, той обича да яде наистина здравословни неща, които нашият готвач му приготвя сутрин. Точно започнахме да ходим и на диетолог, който сменя нашата диета на всеки 10 дни."



Ако снима “Keeping Up With The Kardashians”, работата започва към обяд. “Прекъсваме само, за да ядем, ако избощо имаме прекъсване”, обяснява Ким, добавяйки: "Имаме три снимачни екипа, които се сменят, за да имат почивки."

Ако не снима нови епизоди, обикновено г-жа Уест присъства на една или две делови срещи. Тя обядва обикновено в 1. “Предпочитам нашият готвач да ми направи обяд, защото така той е по-здравословен.”, признава тя. "В последно време обикновено е риба със зеленчуци или пиле със зеленчуци, нещо подобно.”

До 3 часа е готова за малка закуска: "Ако имам нужда от нещо сладко, взимам от тези малки пакетчета с фъстъчено масло Justin's, бадемовото им масло също е много добро. Хапвам ги просто така, без нищо. Преди пиех тонове студен чай, но сега гледам да не прекалявам. Признавам си, че бях наистина пристрастена към Equal (вид подсладител). Слагах си по 10 във всеки студен чай. И всички около мен не спираха да ми повтарят колко вредно е това, което правя.

С днешна дата вече пия студен чай само по веднъж в седмицата и си слагам само по три подсладителя. Не пия много кафе. Харесва ми, но пия само, когато наистина ме смачка часовата разлика, може би веднъж месечно. Опитвам се да пия вода, мисля, че след като човек стане родител, започва да иска всичко около него да е възможно най-чисто. Искам да дам пример и да бъда естествена и здрава. Решението да ходим на диетолог, е решение, което с Кание звехме заедно. Мислим, че това може да ми помогне с опитите ми да забременея отново.”



Вечерята е в 7: "Отново си хапвам зеленчуци и риба или пиле, точно както на обяд." От време на време, Ким прекъсва диетата си. "Наистина не си позволявам коктейли или десерти, колкото и да ми се иска! Haagen-Dazsе е най-голямото ми изкушение, техният сладолед Dulce de Leche е най-любимото ми нещо, на което трудно устоявам!"
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.