Следва

Животът над 45 - Миуча Прада разкри тайната на младостта

Светлина, камера, Кан! - Ден 6

null

All fashion преди 8 години

Вече сме по средата на фестивала в Кан и сякаш имаме леки наблюдения затова кои са тазгодишните фаворити на публиката, а и на журито.

Carol, Amy, Tale of Tales и Son of Saul са филмите, които до този момент привлякоха интереса на присъстващите, което е добър знак за селекцията, в която влизат още доста силни заглавия, които предстоят да бъдат видени.

Разбира се, със "Златна палма" ще се сдобият само най-добрите, като до момента, в който ще се състои връчването й, а по-конкретно на 24 май, ние ще продължаваме да следим изкъсо най-очарователните присъствия на червения килим.

От ден шести на фестивала сме селектирали имена, сред които Лили Доналдсън, Шарлот ле Бон и Мелани Лоран, перфектни до последния детайл, а отдолу сме дали нагледен пример затова как не бива човек да се поддава на блясъка и ексцентричността с Ева Лонгория, която се появи преди премиерата на анимационния филм "Отвътре навън" в сребриста рокля с прозрачна дантела от двете страни на тялото, под която явно нямаше бельо. Актрисата все пак запази благоприличие, защото отпред и отзад роклята беше съвсем плътна, но това съвсем не ни се стори достатъчно, за да я запишем сред отличниците долу. Точно там е и нашата анкета, в която можеш да гласуваш за любима визия...

Анкета

Кой тоалет ви хареса най-много?

More All fashion