Следва

Billion Dollar Babies! Кратък прочит на стила на малките известни наследници

Б като Библия, Б като Блог

Точно навреме, когато всичко е зелено, а слънцето щедро ни се усмихва, пренасяме празника навън в градината, където само с малко тюл, панделки и розови сладки изкушения...

All fashion преди 8 години

Може първи юни да мина, но нашата детска седмица продължава с пълна сила. След като вчера проследихме каква е еволюцията на детската мода, днес черпим вдъхновение от блоговете, които внимателно претърсваме за най-забавните и креативни идеи посветени на малчуганите.

Подводни игри


И веднага откриваме Аликс Мартинес, която в продължение на години прави портрети на децата не на сушата, а потопени под вода. С помощта на своите малки модели с голямо въображение тя създава забавни сцени с мъници, които играят почти всеки спорт, който можем да си представим като голф, футбол и тенис. Определено фотографиите й ни грабват, защото има нещо вълшебно и красиво в снимките правени под водната повърхност, а когато добавим и веселите деца, които се забавляват те стават истинско произведение на изкуството.









prettypretty.co.za

В омагьосан свят













Създаваме прекрасно и магично място за най-специалния рожден ден на някоя малка принцеса, вдъхновен от приказния свят на Алиса. Точно навреме, когато всичко е зелено, а слънцето щедро ни се усмихва, пренасяме празника навън в градината, където само с малко тюл, панделки и розови сладки изкушения преобразяваме обикновения уикенд в истинско приключение от приказките.

dustjacket-attic.com

Лятото е време за игри...









… точно за това с наближаването му черпим вдъхновение от тези забавни детски снимки и обличаме малките малчугани в много цвят. За да засилим палавото въображение, прибавяме пера, хипи принтове и веднага малките се превръщат в откриватели и индианци, които с усмивка и без умора превземат целия свят.

kidstylejunkie.com

Lego свят











Едва ли има мъник, който да не си е играл с лего и който да не е построявал всевъзможни местообитания за малките симпатични жълти човечета. Френският фотограф Samsofy запазва детското в себе си и фокусира камерата си точно върху тях. Той пуска своите герои в реалната среда и така създава един свят, където тези фигурки са живи и си взаимодействат със заобикалящата ги среда. Чрез разнообразните си фотографии, Samsofy събужда миниатюрни пластмасови човечета за живот в една тайна вселена, която съществува в рамките на нашата.

В едно изображение, виждаме майстор сладкар да доставя гигантски макарони, а в друго намираме Супермен който издига масивна решетка на тротоара.

wikigag.com

Рисунки по детски









Redditor Tatsputin е работещ баща, на който му се налага да пътува около света за по десет дни всеки месец и за да направи пътуванията далеч от дома по-лесни той взима част от децата си с него, чрез техните симпатични и криви рисунки. Докато е в самолета, таткото сам се връща в детските си години, вади цветните моливи и прецизно оцветява картинките на малките. Веднага след като се върне от път гордият баща им ги връща още по-весели и цветни. Той скромно казва за своите рисунки: "Те са нищо особено, но децата ги обичат." Ние също и им се радваме на снимките горе.

artfido.com

More All fashion