Следва

John Varvatos

Jean Paul Gaultier

Температурите с всеки изминал ден се покачват все повече, което означава,че пролетта съвсем скоро ще пристигне...

Shopping преди 15 години

Температурите с всеки изминал ден се покачват все повече, което означава,че пролетта съвсем скоро ще пристигне. Това е един добър повод да започнеш да мислиш за топлите месеци, затова какво точно ще носиш докато пиеш студен коктейл по време на обяд в близкия марокански ресторант до офиса.

Струва ни се подходящо да ти предложим рокля, която е в крак с всички предстоящи модни тенденции.

За сезон пролет/лято 2009, дизайнерите се вдъхновяват от екзотични дестинации, мистични далечни култури и традициите в мечтани африкански страни.
Мароко е място, на което всеки с удоволствие би изкарал почивката си, би се насладил на дългите топли дни и би се забавлявал до безкрай.

Когато обаче не предвиждаш пътуване до тази далечна дестинация, нищо не ти пречи да се почувстваш близо до културата на екзотичното кралство.




Ето затова ни се струва, че една рокля с дължина до глезена от тънък трикотаж е идеалното облекло, с което може да се почувстваш близо до културата и атмосферата на тази страна.

Вдъхнови се, сложи хубава рокля в етно мотиви, добави ниски сандали и три етно гердана, събери трите си най-добри приятелки и се отдай на танци и екзотични коктейли цяла нощ. Нещо,което е възможно и на софийска земя.

Рокля с пискюли и етно щампа Jean Paul Gaultier от бутик Allure, 1570 лв

More from View Sofia

More Shopping