Следва

Най-красивите бели рокли на сезона - вдъхновение за сватбения ден

Френският булдог на Лейди Гага рекламно лице на Coach

Най-новото рекламно лице на американския моден бранд Coach е не някоя втръснала ни знаменитост, а кучето на Лейди Гага, което обаче е не по-малко известно...

All fashion преди 8 години

Най-новото рекламно лице на американския моден бранд Coach е не някоя втръснала ни знаменитост, а кучето на Лейди Гага, което обаче е не по-малко известно.

Преди близо месец скандалната изпълнителка обяви в Instagram профила си, че нещо голямо очаква скъпото й куче Ейша, а ние вече разполагаме с детайли - кампанията се казва "Coach Pups", а кадрите са дело на легендарния фотограф Стивън Мейзъл.

По всичко личи, че Гага е супер щастлива от успехите на малкия си френски булдог: "Толкова съм горда с Мис Ейша! Тя е истински талант пред камерата. Наистина се наслаждавам да наблюдавам как най-добрият ми приятел се превръща в звезда."



Според говорители на бранда, сесията е инспирирана от друг известен четириног приятел - териерчето Еди от телевизионното шоу Frasier, което също се е снимало за тях.

Носят се слухове, че още едно звездно куче ще вземе участие в кампанията на Coach - Тулуз, смесица между чихуахуа и бийгъл и гордост на певицата Ариана Гранде, но дали е истина, предстои да разберем.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 28 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.