Следва

Прическа, грим, маникюр - тенденции и вдъхновения за булки (част 2)

Мина е Pretty in the City момичето на месеца на L'Oreal и ViewSofia!

null

Beauty News преди 8 години

Pretty in The City е рубриката ни, в която вече втори месец те срещаме с красивите лица на София. Това е инициатива на ViewSofia и L'Oreal Paris, която започна и ще продължи с пълната увереност, че градът ни е пълен с нежни, хубави, харизматични и стилни момичета и жени, на които ни остава да се радваме, а и, избирайки си по една любимка на месеца, да спечелим разкошни награди.

През юни при нас гостуваха очарователната Цветомираизкусителната Минавълнуващата Санди и сладката Десислава.

Чрез гласуване в нашата анкета, всеки един от вас можеше да остави своя глас за своята фаворитка от изминалите 4 седмица, а в замяна ние обещахме повече от страхотни награди, любезно предоставени от Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris.

И така, след като часът на истината настъпи, вече имаме второто Pretty in the City момиче на месеца в своя архив. Нейното име е Мина! Тя погали деликатно и нежно най-много сърца, които я подкрепиха тук и на страницата ни във фейсбук, за да бъде заслужена победата й!

Освен нея, трима от вас също ще бъдат сред големите победители днес, защото, както обещахме, наградите ни са повече от прекрасни сами по себе си. 

Имената на най-големите късметлии днес са: Веселина Цекова, Мила Чернева и Зоя Илиева! В същия ред те печелят и наградите по-долу! Честито, момичета!

Вижте първото Pretty in the City момиче на месец юли тук >>>


Водоустойчива пудра с дълготраен ефект Maybelline Affinitone, спирала Volum' Express One-by-One by Maybelline, лак за нокти Essie, Сенки за очи L'Oreal


Спирала Maybelline The Colossal Go Extreme, Фон дьо тен Maybelline Affinitone, лак за нокти Essie, Балсам за устни Baby Lips


Спирала Lash Architect 4d, Фон дьо тен L`Oreal LUMI Magique, Пудра L'Oreal True Match Minerals, лак за нокти Essie


Нека спечелилите се свържат с нас на редакционните телефони до 23 юли, за да уточним начина на получаване на наградите!

 

More from View Sofia

More Beauty News