Следва

Кобилкина се развежда!

Мира Кацарова ни показва "Път към безкрайното лято"

Новата песен на Мира и концертите й, посветени на Били Холидей, ще озвучат оставащите летни месеци...

Music преди 8 години

„Път към безкрайното лято“ е вдъхновяващ музикален прочит на най-обичания сезон - времето на мечтите, споделените мигове, топлите вечери и слънчеви утрини. Новата песен на Мира Кацарова е чудесен саундтрак за оставащите летни дни. Витална, приказна и заредена с лекотата, която е неизменна съставка от съвършеното лято, композицията на Мира, създадена съвместно с Младен Димитров – DJ Mr. Moon, ще бъде включена като бонус трак в предстоящия нов албум на певицата.

„Път към безкрайното лято“ е с различно звучене от останалите песни в „My Cinema“, който ще се появи през есента, но носи същото настроение и усещане за хармония и фино присъствие, с които музиката и гласът на Мира изпълват всяко пространство.

Едновременно с представянето на новата песен, Мира ще продължи своето музикално пътешествие, посветено на неповторимата Били Холидей. Проектът „Blue Moon-Songs of Billie Holiday“ ще срещне публиката на няколко фестивала. Специалните аранжименти на песните от програмата на Мира Кацарова са дело на музикантите, с които тя споделя сцената – Христо Йоцов, Веселин Веселинов-Еко и Мирослав Турийски. За предстоящите концерти към тях ще се присъединят и гостите в проекта, посветен на Лейди Дей – Божидар Василев (тромбон) и Денис Попстоев (алт саксофон).

Ето къде Мира Кацарова ще срещне публиката с изключителното музикално наследство на Били Холидей:

1 август – Лозенец, Джаз Фестивал
13 август – Банско Джаз Фест
2 септември – Созопол, Аполония

 

More from View Sofia

More Music