Следва

Сезонът на витамините - кога, как и по колко

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Имало едно време на... на Изток. Точно толкова на изток, че да достигнем ежните брегове на Тайланд.Чудеса, мистерии, легенди, съхранили сопмена за пирати, съкровища и несметни богатства...

Celebrities преди 8 години

Имало едно време на... Изток. Точно толкова на Изток, че да достигнем нежните брегове на Тайланд. Чудеса, мистерии, легенди, съхранили спомена за пирати, съкровища и несметни богатства, които сега най-вероятно пазят само страховити крокодили. А днес гъстите гори, палми, дълги плажове и чиста вода, ни отвеждат в тази безумно красива, богата със своите усмивки страна, събрала вековни мъдрости за това как да освободим съзнанието си и да живеем в синхрон със заобикалящия ни свят.

И след наскоро отминалия празник в чест на Буда в това приказно кътче земя, се вдъхновяваме от неговите думи, мъдрост и философия за щастлив живот в няколко цитата, които подбираме и споделяме днес. 

Тайландски  поговорки

"Обръщай се винаги към слънцето, така сянката винаги остава зад теб".

"Ако един човек изкопае кладенец, хиляди хора ще пият от него".

"Неуспехът учи човека как да бъде успешен".

Буда

"По-добра от хиляда празни думи, е само една, която носи мир".

"Да бъдеш мързелив е краткият път към смъртта, а да работиш усърдно е начин на живот. Глупавите хора са мързеливи, мъдрите хора са работливи".

"В небето няма разлика между изток и запад. Хората създават посоки чрез собствените си умове и след това ги смятат за истина".

"Вие не можете да пътувате по пътя, докато не се превърнете самите вие в пътека".

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.