Следва

Това, което знам с... Биляна Савова

Внучката на Морган Фрийман убита от гаджето си екзорсист

Ужасната новина стресна днес и артистичния, и останалия свят. Жестоката трагедия се случи в семейството на носителя на Оскар Морган Фрийман...

Други преди 8 години

Ужасната новина стресна днес и артистичния, и останалия свят. Жестоката трагедия се случи в семейството на носителя на Оскар Морган Фрийман. Внучката на актьора, 33-годишната Идена Хайнс (майка й е приемна дъщеря на холивудската звезда), беше заклана насред Манхатън от собствения си приятел в ранните часове на деня.

По думите на очевидец на нападението, млад човек се хвърлил върху Идена с вик ""Излезте, демони, аз ви прогонвам!", едновременно нанасяйки на младата жена няколко удара с нож в гръдния кош. Пострадалата е откарана в една от болниците на Харлем, но почива от раните си. Главният заподозрян е арестуван, очаква се да му бъде повдигнато обвинение.

Според близки до семейството, психясалият бойфренд на младата жена е продължавал да нанася удари в тялото й докато на мястото е пристигнала полиция и го е задържала.

"Светът никога няма да узнае за артистизма и таланта, за това колко много можеше да даде тя. Дано почива в мир", каза пред журналисти потресеният актьор.

More Други