Следва

Питър Линдберг събира 6 емблематични супермодела в нов моден филм

Men's Еxhibit: Облечени, за да впечатляват - 5-тима политици с безупречен стил

Освен за тяхното разбиране по теми като образование, икономика, околната среда и външна политика, политиците често са разглеждани под микроскоп и заради своя стил. 

All fashion преди 8 години

Освен за тяхното разбиране по теми като образование, икономика, околната среда и външна политика, политиците често са разглеждани под микроскоп и заради своя стил. Защото в днешно време един мъж, който представя определена държава пред света, няма никакво извинение да изглежда зле.

Днес ние се впускаме в разглеждане на световната политическа сцена в търсене на най-стилните мъже там, за да намерим нашия стилен топ 5. Ето и кои влизат в него:

Енрике Пена Нието (Мексико)

Почти невъзможно е да видим президентът на Мексико с коса, която не си е на място или с някоя неизгладена гънка на костюма. В световните медии дори го сравняват с Кларк Кент, заради мъжествения му вид и перфектно ушитите костюми. Харесваме начина, по който смело комбинира снежнобяла риза и наситено червена вратовръзка, и успява всеки път да ни изненада с това. За човек като него, начело на страна свързана с гангстерски войни, наркотици и корупция, както и с няколко скандала, които разтърсиха неговото президентство, Нието определено излъчва непоколебимо спокойствие в напечената ситуация.

Ханс Линде (Швеция)

Този млад социалист е член на левицата в Рикстаг Швеция. Неговите политически възгледи може и да не се приемат от мнозинството в Швеция, но изборът на стил на Линде съчетава типичната скандинавска функционалност в сдържан, но добре комбиниран аутфит, който е супер актуален в момента. Това е човек, който знае как да се облича според тена на кожата си, избирайки меки контрастни тонове, които импонират на русата коса и светла кожа.

Аарън Шок (САЩ)

Строго погледнато, Аарън Шок вече не отговаря на условията за този списък, тъй като подава оставка преди няколко месеца след обвинения в преразход. Окей, той може и да пръска хиляди, за да превърне офиса си в подобие на Имението Даунтън и да пътува много, но едно не може да му се отрече - той е най-фотогеничният политик излязъл от Кепитъл Хил.

Малкълм Търнбул (Австралия)

Едва ли някой може да оспори стиловите избори на този министър от австралийския парламент - перфектно ушити костюми и ризи в комбинация с връзки Hermès. Въпреки че неговият стил не се отличава много от този на стандартен политик, Търнбул винаги залага на някой малък детайл, който да го открои.

Арнолд Шварценегер (САЩ)

Губернаторът очевидно е голям човек, но със сигурност знае как да се облича според физиката си. Широки яки на ризите, добре стегната вратовръзка и широки ревери му гарантират блестящ външен вид. Шварценегер не се страхува и от малко цвят и модели, които правят този културист, превърнал се в кинозвезда и политик, в единствен по рода си и със сигурност достоен за включване в списъка ни с най-стилните политици.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.