Следва

Street style вдъхновения... Клош разкош

Секси Рафаел Надал се съблече за Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger и Рафаел Надал представиха новата колекция бельо на марката...

All fashion преди 8 години

Tommy Hilfiger представи тенис иконата Рафаел Надал като новия световен посланик на бельото си, Tailored колекцията и новия аромат TH Bold. Събитието се състоя в Брайънт парк, Ню Йорк на 25 август. Носителят на 14 Големи Шлема се изправи срещу едни от най-добре облечените опоненти в единствено по рода си тенис състезание със забавен, секси обрат в Ню Йорк. Събитието отбеляза дебюта на новата колекция бельо на Tommy Hilfiger и разкри специално създадената рекламна кампания с участието на тенис  иконата.

Надал се изправи в няколко тенис кръга срещу топ модели, включително Шанел Иман, Констанс Яблонски, Хана Давис, Моа Милс, Артър Кулков и Акин Акман, всички облечени в специално създадени облекла от Tommy Hilfiger. Всеки път, когато един отбор отбелязваше точка съперникът му трябваше да премахва по една дреха. В крайна сметка под дрехите се разкриха новите дизайни на мъжко и дамски бельо на Tommy Hilfiger. Надал победи в три поредни мача. Актрисата Джейн Линч и Лейк Бел бяха водещи на събитието от мястото, предназначено за съдията.

„Ние обновихме нашата колекция за мъжко облекло с модерна, спортна и дръзка визия и Надал е най-подходящ да бъде световен посланик на марката в тази нова посока“, споделя дизайнерът Томи Хилфигър. "Откакто създадох моята марка преди 30 години, ние винаги сме разчитали на уникалния обрат в нашите дизайни и нашата реклама. Днешното събитие продължава традицията на смели, изненадващи кампании и емблематични посланици, които представят духа на нашата марка и резонират с нашите потребители в световен мащаб.“

„Харесва ми, че това събитие събира в едно модата и спорта посредством запазената марка на Tommy, а именно неочакваният обрат. Това беше перфектният начин да отбележа партньорството си с Tommy Hilfiger“, добавя Рафаел Надал. Щастлив съм, че участвам в това вълнуващо събитие в центъра на Ню Йорк за обявяването на новата кампания.“

Колекцията бельо на Tommy Hilfiger за есен 2015 освежава класическия стил с нови кройки, подобрени тъкани и детайли на по-високо ниво. Иновациите в дизайна са съчетани с качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Есенната колекция за 2015 г. Tommy Hilfiger Tailored се отличава с изкусни силуети, модерен шев и богати текстури.

Ароматът Тhe TH Bold отбелязва духа на решителността и е създаден за съвременния мъж, който живее смело и който има характер и самочувствие.


Рекламната кампания бе представена малко след полунощ на 25 август чрез социалните медийни канали на марката.

Поразителните кадри от кампанията, както и видеото са заснети в родния град на Надал в Майорка, Испания.

 

 

More All fashion