Следва

С любов от Garnier: Красиви тайни от серията Pure Active

Pretty in The City: Ваяна

Градът е голям и красота извира отвсякъде...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица на фокус беше Симона, а днес Pretty in The City  в София e Ваяна.

Тя е Ваяна Данаилова и сме сигурни, че не за първи път чуваш това име. И така да е – няма да е за последен. Супер активна, жизнерадостна и позитивна, тя успя да донесе в редакцията много слънце и усмивки от морето. Вая, на кратко, е студентка в Софийския, специалност ПР и е добре познат парти-енимъл на най-готините събития в столицата, снима се за музикални видеоклипове и участва в страхотни фотосесии.

И за да не останем по назад, я поканихме да застане пред нашия обектив, а тя ни сподили в кратичък блиц няколко неща:

Аз съм... мултифункционална бивша блондинка.

Обичам... лятото! И то не само заради морето и музикалните фестивали, а и заради неповторимите вечери, в които готини хора са концентрирани в няколко централни spot-а.

Никога не излизам без... слушалки и музика!

Стилът за мен е... дрехите и външния вид, в които се чувстваш най-комфортно и себе си в даден момент.





Любимият ми аксесоар е... рядко нося бижута и всеки път когато сложа обеци ги губя!

Роклята е... на Илка от Vintage Sofia, но ежедневните са с ръкав и до коляното. Не обичам презрамки и бюстиета, защото постоянно трябва да си подръпваш роклята я надолу, я нагоре, а това убива всякакъв комфорт.

В момента ухая на... Thierry Mugler-Alien. Една приятелка ме зариби по него и го нося нон-стоп, но в отделни случаи му изневерявам с черния кристал на Versace.

Любимият ми ритуал за красота е... доста разточителен. Като всяка жена обичам да ходя на маникюр и фризьор, но истинската ми страст е огледалото вкъщи и тоновете грим, които притежавам.







Косата ми е... буйна и със собствен характер. Последните години много експериментирах с нея, като минах през почти обръсната глава, през русо, кестеняво, после пак русо и сега съм решила да пусна дълга здрава коса, нищо че през главата ми се прокрадват идеи за синьо-сиво омбре.

Моето вдъхновяващо място за шопинг в столицата... са секънд хенд магазините! Не съм почитател на моловете и масовите марки, нищо че понякога се намират симпатични неща, които ме изкушават.

Последното нещо, което си купих... са единствените сандали, които ми харесаха след обикаляне цял сезон по магазините в търсене на перфектните. 

В момента в плейлиста ми се въртят най-вече... не зациклям на един изпълнител, затова си направих Spotify и винаги слушам различен плейлист, зависи от настроенито. (На когото му е интересно какво слушам, може да ме намери там)

Моят топ 3 парти-места в София... са Terminal 1, Хамбара, а ако ми се пият коктейли One More Bar е целогодишният ми избор.

Чувствам се pretty, когато... съм си починала и съм имала възможност да отделя време за себе си. Не обичам както да бързам, така и да закъснявам.

Ако бях city щях да съм... Барселона! Плаж, пачанга, топло време, сангрия, освободени хора, всичко това съчетано със забележителна архитектура... Барселона е любов.

More Beauty News