Следва

Men's Exhibit: Лъки Блу Смит, един модерен мошеник в страната на чудесата

Throwback Thursday: Стилът на Евгени Минчев

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват най-върлите ползватели на социални мрежи и ние се връщане във времето назад към спомените и към всички страхотни неща...

All fashion преди 8 години

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените и към всички страхотни неща, които сме правили през изминалите години, горе-долу в същото безвремие, което цари всеки септември.

Вадим от архива едно много забавно четиво, посветено на Женята Минчев, а поводът е, че нищо не се е променило в човека и в казаното от нас, въпреки изминалите пет години.


Приятно връщане назад във времето. С поглед напред, обаче!
Оригинална дата на публикуване: 15-09-2010



Дали харесваш Жени Минчев или не, е въпрос на твой личен избор.
Дали си чувал за него обаче, е въпрос излишен.

Всички познаваме светския звяр, част от нас го засичат редовно по партита и вечеринки, а други пък се снимат с него, фукат с него и дори се гордеят с познанството си с него.

Факт е, че Евгени има най-неоставящата-те-безразличен усмивка на територията ни - широка, даже твърде, всички зъби навън и при всякакъв повод. (Опитахме се да намерим снимка на Евгени мрачен, няма такава). А това е истинска блестяща визитка за всеки уважаващ себе си известен човек, известен с това, че е известен.

Господин Минчев е зодия Близнаци, 47-годишен, титулуван Първия светски хроникьор у нас, организатор на балове, конкурси и Мистър България. Роден е в град Пазарджик, но живее, логично, в София. Има съдбата на бедно, но будно дете от далече, дошло в големия град и с чар, усърдие и хитрост - останало. Ватман на трамвай номер 7, Евгени е уволнен малко преди демокрацията, заради връзка с френски дипломат.



Целият материал е тук >>>

 

More All fashion