Следва

HAYES & Y представят втория си албум този петък

Телефон в къщата на VIP Brother

Телефон в къщата на VIP Brother

Events преди 8 години

Съквартирантите във VIP Brother явно въобще не са изолирани от външния свят, както е по правила.
По невнимание в снощния епизод на риалити шоуто бе показан мобилен телефон на плота в кухнята. Както е известно, участниците в шоуто нямат право на телефони, докато са в играта, тъй като трябва да са изолирани от външния свят.

Изглежда обаче в този сезон нещата не стоят така и всеки вътре има възможност да комуникира с близките си чрез мобилния апарат, коментират от bliasak.bg.

Тази привилегия на VIP-овете възмути зрителите. Някои от тях за пореден път обвиниха продукцията, че ги манипулира. Фенове обърнаха внимание, че сред звездите не са малко тези, които носят часовници в къщата - аксесоар, който също е абсолютно забранен.

Междувременно горещи страсти се вихрят сред съквартирантите в риалити шоуто. Преслава, Моника и Светлана изглеждат влюбени, "Ритон" и Кичка вкараха в интрига Георги Христов.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.