Следва

Рафаил Георгиев откри изложба в София с френския график Ален Ешенлауер

10 специални години YALTA CLUB (в снимки!)

Тя е стилна, различна и истинска легенда на градската култура у нас...

Music преди 8 години

Тя е стилна, различна и истинска легенда на градската култура у нас. Знаем се отдавна, но, да си признаем, последните 10 години бяха най-решаващи за нашите взаимоотношения. Да, точно толкова, цели 10 години изминаха от първата ни среща, когато тя наконтена с новите си дрехи, отвори врати за света в този вид, в който я познаваме днес.



И само след два дни, на 3-ти октомври, тя ще го направи отново, защото е ред за сезон пореден на култовото градско място, което обещава да ни забавлява като за последно, преди да порасне и тръгне в нова посока.

Но дотогава има време, така че обръщаме няколко шота в нейна чест, а в събота сме най-отпред на KINGS OF TOMORROW LIVE партито, с което отбелязваме онези 10 години, създали легендата YALTA CLUB. Място, благодарение на което толкова години клубната сцена в България се определя с високо качество и продължава да се развива адекватно. Място, на което преживяхме толкова много...

Благодарим за всичко!

Спомняме си за най-хубавите моменти на клуба в снимки. Изпрати ни и твоите любими моменти от Yalta Club до 17 часа на 2 Октомври и можеш да спечелиш проспуск за откриващото парти!

Успех!





























































 

More Music