Следва

Бижутата за пролетта

Farenah

Първият концептуален магазин в България отвори врати в сърцето на София миналата седмица...

All fashion преди 15 години

Първият концептуален магазин в България отвори врати в сърцето на София миналата седмица.
Farenah Concept е красиво място на ъгъла на улиците „Александър Батенберг” и „Съборна”.



На цели 690 кв.м се разгръща новаторска концепция, смес от водещи дизайнерски марки в облеклото и аксесоарите, нишова козметика и парфюмерия, нестандартни мебелни решения и интериорни декорации, оригинални книги, шоколадови удоволствия и цветни букети, провокиращи естетическите усещания на всеки клиент, ценящ лукса.



Цялостното архитектурно преобразяване и отделните интериорни предложения на Farenah Concept са дело на архитект Татяна Глебова.



За музикалната среда на магазина и шампанско бара ще се грижи Досьо Алмуджев от „Дюкян меломан”.

Farenah Concept е новият облик на пазаруването – място за срещи, витрина за новите и смели тенденции в модата и изкуството, среда, която въвлича в един космополитен shopping свят.

Farenah Concept залага на новата за българския пазар нишова парфюмерия, в основата на която са излючително редки миризми и естествени есенции, чиято уникалност и цена съперничат на скъпо струващо бижу.



Продукти на парфюмерийните къщи Amouage, Robert Piguet, Linari Home Fragrances, Montale, DelRea и други са представени с лимитиран брой артикули само софийския Колет.
 
 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.