Editor's Choice: Креватчето ми, топлото, прегръщащото

В сезона на студените ветрове, честите дъждове, ранното стъмване и красивите изпопадали листа, сигурни знаци  на есента, все повече в съзнанието ни изскача образът на топлото и уютно, мечтано креватче...

В сезона на студените ветрове, честите дъждове, ранното стъмване и красивите изпопадали листа, сигурни знаци на есента, все повече в съзнанието ни изскача образът на топлото и уютно, мечтано креватче.
За зареждащо наспиване, за силно зареждане, за нежност, топлина и любов.

Не можете да ни заблудите, че и вие не си мислите честичко да прекарате един цял ден, поне, под завивките върху супер комфортния матрак, облегнати на куп меки възглавници в абсолютно спокойствие, да ставате само за да си вземете нещо за хапване и пак да се мушвате в леглото. Вдъхновени от тази мързелива, но толкова лелеяна мечта, споделяме с вас нашите блянове за перфектното, най-любимото, най-мечтаното легло, с най-мечтания матрак, в най-мечтаната спалня:

Сияна

Коментари: 6

P
Petya Bouanova (2015/11/04 / 17:38)
Страхотна статия! Браво! Въпреки рекламната тематика си заслужава!
B
Bibolina (2015/11/03 / 13:47)
Съгласна съм с Kikik и passiflora - в повечко ви идва рекламата в тези статии. Можете много по-деликатно да ги правите тези продуктови позиционирания. Няма и да се хабя да чета този текст.
V
viktoria_kk (2015/10/27 / 12:55)
Тъкмо се чудих как да донеса Италия вкъщи :) супер симпатично текстче!
K
Kikik (2015/10/27 / 12:52)
Имам чувството, че единственият начин да прочета тук някоя по-дълга и смислена статия е нуждата от реклама. Търсете вдъхновение и другаде, момичета, иначе ще остане впечатлението, че правите всичко по задължение.
Елена (2015/10/27 / 11:39)
Ох, размечтах се... Grande се размечтах...
P
passiflora (2015/10/27 / 11:27)
Няма лошо да правите реклама, но нека тя да бъде междудругото, а не основата на статиите!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.