Следва

TH BOLD - най-новият аромат за мъже на Tommy Hilfiger

Pretty In The City - Яна Кузова

Кожата ми... използвам много бебешко олио...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!

Миналата седмица на фокус беше Моника, а днес си говорим с талантливата актриса Яна Кузова за най-женските неща. Откровено. Като приятелки. 

Косата ми... не полагам особени грижи за нея. Не ходя често на фризьор. Държа да съм естествена и не обичам прекалените експерименти с косата.

Кожата ми... използвам много бебешко олио за нея. Имам късмет, че кожата ми е много благодатна. Не ми е създавала никога никакви проблеми. Държа да е хидратирана винаги.

Моята дреха е... рокля. Много обичам. Най-добре се чувствам с рокли.
Обувките ми са... кожени, задължително. Без значение какви, просто имам афинитет към такива.

В чантата ми винаги има... мокри кърпички, визитки и гримове.

Тайният ми ритуал е... Процедури с натурален зехтин. В домашни условия. Много е полезно за кожата.

Гримът ми... Използвам го, обичам да ме гримират, успокоява ме. Част от визията на всяка жена.

Любимото ми място е... Coctail Bar, иначе обичам много старата част на града.

Денят ми започва... със закуска. Най-много си угаждам на закуска.



Деня ми завършва... Понякога сутрин... (смее се). Обикновено с чаша червено вино и релакс.

Поддържам форма... с ходене на бокс. Държа да спортувам, без това да е фикс идея. Обичам конната езда. Но тренировката по бокс ми помага много в професионално отношение. Развива концентрацията и рефлексите. А на сцената това е много важно.








 

More Beauty News