Следва

Кой кой е в модата днес: Karen Millen

It shopping list: Обувките - 40 необходими модела на есента

След като вече прегледахме тенденциите при обувките за настоящия сезон и отметнахме от списъка със задачи проучването и пазаруването на най-добрите палта за сезона...

Shopping преди 8 години

След като вече прегледахме тенденциите при обувките за настоящия сезон и отметнахме от списъка със задачи проучването и пазаруването на най-добрите палта за сезона, днес се впускаме в една не по-малко отговорна задача, а именно подборът на най-добрите обувки от популярните онлайн дестинации. И за да е с една идея по-леко начинанието, свеждаме търсената находка до две основни групи - боти и ботуши, защото, все пак, времето подканва към един такъв прекрасен чифт.

А разновидностите са: равни боти до глезена; боти с отворени пръсти; ботуши до средата на прасеца; ботуши до коляното, както и най-желаният модел с дължина доста над коляното. Всичко това идва в луксозен меланж от материи и внушения, минавайки през задължителните 70-тарски внушения, вечната класика в семпъл и елегантен силует, както и чиста доза екстравагантност от екзотични кожи и декорации.

Точно 40 на брой, страхотни и актуални, в галерията горе.
 

More Shopping