Следва

My Style: Красимир Тонев

H&M и в Сливен от събота!

В 11 ч. в съботния ден H&M отвори вратите на своя най-нов магазин у нас – в град Сливен, в S Mall на бул. Цар...

All fashion преди 8 години

В 11 ч. в съботния ден H&M отвори вратите на своя най-нов магазин у нас – в град Сливен, в S Mall на бул. Цар Освободител 1А. Над 650 души чакаха нетърпеливо часове преди официалния старт, за да влязат първи в новия дом на шведската модна компания.

Кметът на града Стефан Радев преряза червената лента заедно със Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция, и Диана Арнаудова, управител на магазина. Заедно те приветстваха първите клиенти в модното пространство на H&M.



„Изключително сме щастливи да отворим вратите на този чудесен магазин. Радваме се, че имаме възможността да работим с амбициозни и талантливи хора от Сливен, които имат желание да се развиват в нашата компания“, сподели Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.



H&M отбеляза старта на най-новия си магазин у нас с атрактивни оферти и приятни изненади за своите клиенти. Първите 100 любители на модата получиха карти ваучер на стойност 20 лв., а през целия ден за клиентите са предвидени подаръци с всяка покупка.

Магазинът в Сливен, разположен на 3 етажа и приблизителна площ от 2 000 кв. м., е отворен за клиенти всеки ден от 10:00 до 20:30 ч. Освен колекциите си за жени и мъже, клиентите ще могат да пазаруват и от предложенията на марката за деца и тийнейджъри.



Този сезон в H&M на фокус са плетивата с богати декорации от мъниста и пайети, както и задължителните парти облекла – дълги рокли с ярки цветове, блузи с пайети, поли с ресни. Ярките цветове са на фокус – червено, зелено, бяло и синьо. Най-често използваните материи в колекциите са вълна, памук, както и тренди вариациите на еко кожа с косъм.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. Магазинът в Сливен е 17-ти за марката в страната. На 28 ноември предстои още откриването на втори магазин H&M в град Пловдив.



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.