Следва

Стъпка по стъпка: PARTY. Празнични вечерни тайни от Armani

Pretty in The City: Косара

Аз съм... човек. Също така съм много разсеяна, еуфорична...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!




Миналата седмица Pretty in The City Girl беше Поли, а тази седмица представяме Косара. Студентка по италианска филология, тя работи отскоро и в агенция за недвижими имоти, откъдето се старае да извлече максимално много позитиви за бъдещето й развитие. Обича новото, интересното и... моторите.

Аз съм... човек. Също така съм много разсеяна, еуфорична, влюбена, усмихната, замислена, все още объркана, нерешителна, но и много мотивирана. Аз.



Радвам се... старая се да се радвам на всичко, с идеята, че дори и най-лошите неща, които ми се е наложило да изживея, са ме научили на много и са ме направили по-богата. Точно в момента се радвам на лилавите цветя до леглото ми и на факта, че ми се наложи да пиша на любимия ми език – испански.

Мога да... готвя. При това доста сполучливо. Успокоява ме и ми дава време да мисля и да си говоря сама.

Обичам... да обичам! И да съм продуктивна. Това ме зарежда и ме кара да вярвам, че времето, което изтича, не е загубено.

Очите ми.... винаги имат неестествено разширени зеници. Така знам, че всичко в мен е наред.

Косата ми... е коса с характер. Обича да е рошава, да се бърка в чуждите работи и да си говори с непознати. Често сменя цвета си и не може да стои мирна повече от пет минути.

Устните ми... са усмихнати през по-голямата част от деня. Това е защитната им реакция към света. Иначе харесват балсамa на NIVEA с масло от ванилия и макадамия. И се стараят да казват истината, дори и когато лъжат.

Стилът за мен е... това, което превръща дрехите от закачалката в твоята уникална обвивка за деня или събитието. Начинът, по който поднасяш себе си на света и изразяваш отношението си към него. Подборът ни на дрехи казва много повече за нас, отколкото си даваме сметка.



Аксесоарите... трябва да са качествени и много, много стилни.

Любимата ми дреха... се мени се постоянно. Трябва да е нещо, което ме кара да се чувствам много себе си и много специална в него. За момента е ръчно шита тъмнозелена сатенена рокля от мама.

Панталонът... е кожен, прилепнал и неочаквано удобен. Дълго време не вярвах, че подобно нещо може да съществува, но на Коледа се случват чудеса и аз се сдобих с едно именно такова малко чудо.

Вдъхновявам се от... новите хора, с които се запознавам. Засега модното ми вдъхновение е изцяло повлияно от Oracle Fox.

Парфюмът... в момента е мъжки, защото ми хареса прекалено много и не устоях да се напръскам цялата. Иначе е силен, сладникав и те кара да го следваш.

Ритуалът ми за красота включва... дълга вана, сдобиване с бронзова кожа и музика, която да ме накара да се почувствам като най-красивата жена на планетата.

Последното нещо, което си купих... мъжки оxford обувки и карирани чорапки, които да нося с тях.

Чувствам се pretty, когато... се събуждам късно, половината ден е минал, но когато се погледна в огледалото знам, че си е заслужавало.

Ако бях city, щях да съм... без капка съмнение Хавана. Аромат на кубински пури, ром и море. Вечно лято и полъх на страст. Няма нещо, което да описва моето място по-добре.
 





 

More Beauty News