Следва

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс - отново заедно

Директно от PR-a: Как да изглеждаш перфектно на 46 години - тайната на Деспина Ванди

Най-голямата гръцка звезда Деспина Ванди, която ще гостува у нас на 21 февруари за грандиозен първи концерт, разкри тайната на впечатляващата си визия...

Други преди 8 години

Най-голямата гръцка звезда Деспина Ванди, която ще гостува у нас на 21 февруари за грандиозен първи концерт, разкри тайната на впечатляващата си визия. В южната ни съседка, освен за модна икона и най-добре облечена жена в шоубизнеса, Деспина е призната и за певицата с най-безупречна фигура и уникално тяло.

На голямото събитие в София на 21 февруари звездата ще покаже на сцената завидна форма и отлично изваян силует. Освен прецизната подготовка на всички детайли за концертните си изяви, включително и шоуто в НДК, певицата отделя по два часа от натовареното си ежедневие шест пъти седмично за спорт. Специалната й тренировъчна програма включва фитнес упражнения, както и пилатес. Когато времето позволява, Деспина обожава да прави тренировките си на брега на морето - джогинг, лицеви опори на плажа, упражнения във вода.

Наскоро най-успешната гръцка певица сподели пред гръцките медии, че стриктно спазва и здравословен хранителен режим, който включва предимно свежи плодове и зеленчуци, пилешко, риба и ядки. Ето и дневното меню на Деспина Ванди:

Закуска: филия черен хляб с мед и тахан или 2 плода.
Втора закуска: кисело мляко с мед или сезонни плодове, или сурови ядки.
Обяд: Салата с цвекло и нискомаслено сирене или салата от рукола и пиле/риба. Може също и пиле/риба със зеленчуци на скара.
Следобедна закуска: сезонни плодове и сурови ядки или бял тост с пуешко и нискомаслено сирене.
Вечеря: Суши или грилована сьомга със зеленчуци с 1 филийка хляб, или салата с киноа и пилешко.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.

More Други