Следва

Oops! She did it again

Armin van Buuren идва със зрелището ARMIN ONLY Embrace

Armin van Buuren обяви първите дати от предстоящото си световно турне Armin Only Embrace...

Music преди 8 години

Armin van Buuren обяви първите дати от предстоящото си световно турне Armin Only Embrace. Освен премиерното шоу в Ziggo Dome в Амстердам през май, шоуто ще посети и Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София! Датата на премиерата у нас е избрана специално след консултации с партньора на Armin Van Buuren в България - YALTA CLUB.

Шоуто ARMIN Only Intense, провело се преди 2 години, беше напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. Съчетанието между акробати, музикални групи, солови артисти и един най-добрите диджеи в света се оказа незабравимо изживяване за над 11 000 зрители. Очакванията са шоуто в Деня на София да е още по-цветно и зрелищно. Продукцията, която вече се подготвя, е най-голямата, посещавала родните ширини. Екипът, разработил шоуто Embrace, стои и зад продукциите на Muse и AC/DC от последните им турнета, както и зад проектите на Cirque Du Soleil. Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя билети, които ще влязат в продажба. За първи път у нас за подобно шоу ще се предлагат и запазени места в седящите сектори в Арена Армеец.



Освен Armin Van Buuren в шестчасовото шоу ще вземат участие и популярната инди рок група Kensington, както и Betsy Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Fränkel, познати от последния албум на Армин, носещ едноименното заглавие EMBRACE.



Билетите за ARMIN ONLY Embrace тръгват в продажба в понеделник, 7-и март, в бензиностанции OMV, билетен център НДК, YALTA CLUB и онлайн на Eventim.bg. Първоначално цените ще са 60 лева за правостоящи и 80 лева за секторите със седящи места. След изчерпване на определеното количество от 1000 билета стойността ще се повиши съответно на 70 и 90 лева. ВИП билетите с най-добрата възможна гледка към шоуто и с отделен вход са на цена 120 лева.

More Music