Следва

11 неща, които не знаехме за новия "мистър Мос": Николай фон Бисмарк

Началото на HORIZON FESTIVAL 2016 е съвсем близо

null

Music преди 8 години

 Само след ден родните и европейски меломани ще имат възможността да се потопят в четвъртото поред издание на все по-популярния и атрактивен зимен фестивал за електронна музика HORIZON в Банско. От 11-и до 18- март мястото ще се превърне в притегателен център за всички, които обичат планината, зимните спортове, разнообразните партита и качествения саунд.

Няма съмнение, че Horizon Festival отново ще предложи високо ниво на забавление, благодарение на богатата музикална програма и интересните и нестандартни локации и активности. В рамките на тези седем дни и повече от 30 партита Банско ще приюти над 100 артисти, сред които водещи имена от електронната сцена като Âme, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Lady Leshurr, Congo Natty и още много други. Присъствието на артисти като тех-хаус гуруто Subb-An, вещият в хип-хопа DJ Format, дуото Anushka с техния запомнящ се микс от вокали и електроника, обещава прекарване на ниво, а фактът, че сетовете им ще са на открито в планината може да означава единствено неповторими и приятни емоции.

По традиция фестивалът ще започне с гарантирано добро настроение още в петък в клуб Oxygen, а в събота Queen’s Pub ще посрещне топло всички пристигащи за уикенда с безплатни напитки. Приятна възможност за интересно прекарване и нови вълнуващи запознанства предлага и груповото спускане в неделя следобед. Същата вечер изживяването ще бъде незабравимо и заради специалната заря, съпътстваща партито в подножието на планината. Единствено на HORIZON Festival феновете на клубния живот ще имат възможност да се забавляват до сутринта под звуците на любимите си Goldie, High Roll, John Talabot не в обичайната обстановка, а в традиционна българска механа.

Интересът към развлеченията извън главната музикална част на фестивала тази година е изключително висок. Вече са изчерпани билетите за специалните събития Thermal Pool Rave в понеделник и сряда, както и за екстремния Forest Paintball. За любителите на джънгъла все още има билети за Congo Natty и неговото Pool Party. Тазгодишното издание на Horizon няма да остане и без традиционния Bansko Banquet в четвъртък вечерта, който ще даде енергия на всички за един идеален завършек на изпълнената с положителни емоции седмица.

Подробна програма и разпределение на събитията във фестивалната карта на HORIZON е достъпна на следния линк: http://horizonfestival.net/schedule/.

За да се наслади на изживяването в над 15 подбрани локации, всеки от закупилите билет за събитието трябва да го замени срещу фестивална гривна. За тази цел ще е отворен централният информационен пункт в Queen`s Pub, намиращ се на ул. Пирин 92. Всеки от пристигащите гости следва да го посети от 16:00 до 00:00 в петък, 11-и март, и от 07:00 до 00:00 през следващите дни.

Билети за целия фестивал, за първата и втората половина, както и за отделна вечер са достъпни в мрежата на Eventim.bg и Ticketpro.bg. За улеснение и удобство е препоръчително предварително закупуване на пропуските, което дава на българските посетители възможност да се възползват от привилегировани цени.

More from View Sofia

More Music