Следва

Кара Делевин в рекламната кампания на Сhanel Eyewear

Кой кой е в модата днес – AMATOR!

Отиваш на работа със стил, достатъчно комфортен, за да преминеш спокойно през многобройните задачи за деня, а след това с колежките налазвате първия бар за по едно, ей така, лежерно, привечер, докато големият град сменя ритъма си.

All fashion преди 8 години

Създадена от норвежката Елине Старинк, марката бързо набира скорост. Тя иска дрехите ѝ да могат да се носят едновременно в офиса и, разбира се, следработно. Не е ли прекрасна идея? Отиваш на работа със стил, достатъчно комфортен, за да преминеш спокойно през многобройните задачи за деня, а след това с колежките налазвате първия бар за по едно, ей така, лежерно, привечер, докато големият град сменя ритъма си.

Костюми с принтове, графики по блузите и задължителната бяла риза с копчета са част от ансамблите, които вече много искаме. Фокусират се върху кройката на силуета и персонализираните тъкани. За тазгодишната си пролетна колекция, марката радва окото със забавни принтове, тренди цветове и като цяло – дрехи, които да могат да се носят през цялата година.

Пижаменият тренд не е подминат, а напротив – отредено му е дори централно място – костюм със свободна талия на сакото и прав панталон с еластичен колан, който намираме в пастелно бебешко розово и черно. Полученият силует е достатъчно елегантен, без да бъде строг.

Гамата около, която се върти цялата колекция е с преобладаващи светли пастелни тонове в розово и синьо, но и тъмносиньо, черно и бяло. Силуетите са обрани, един истински нормкор с минимални, но внимателно подбрани акценти. От марката доверчиво долавяме комфорта на моделите, така необходим за ежедневието в офиса. Дрехата ляга свободно по тялото, без да стои разпуснато.

Намираме ги тук, но преди това ще споделим нашите фаворити.

 

More All fashion