Следва

Стил урок на седмицата: Как да приложим „Пижамения тренд“ в ежедневието

Men's Exhibit: Дейвид Бекъм по риза и по парфюм

Бекъм Старши е от мъжете, които остаряват елегантно!

All fashion преди 8 години

Бекъм Старши е от мъжете, които остаряват елегантно. Все пак с Виктория до себе си едва ли му остава голям избор. Шегата настрана, Бекъмови имат изграден усет за стил, затова днес ще поровим в гардероба на футболиста. Харесваме го по тениска, в костюм или само по парфюм, както впрочем споменахме – новият аромат е David Beckham Beyond, плод на дългогодишното сътрудничество с Coty.

Като едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса Бекъм залага на непреходни комбинации, като в разгледаните 5 визии, преобладава комфортът на дрехата. Въпреки оттеглянето си от професионалния футбол, за щастие, не е приключил със снимките.

1. Мото+рок:

Черно кожено яке, байк, но състезателен тип – явно спортният хъс си е казал думата – черен деним с верига на кръста и помпадур. И черна тениска, естествено. Дейвид го играе лошото момче и със сигурност обира погледите.

2. Хипстърът:

Навитата дънкова риза и татуираните ръце много си отиват с бяла тениска и скинита. Не забравяме раницата и бийнито! Заедно с наболата брада те стоят ежедневно, но достатъчно спретнато. Той неведнъж е споделял, че дънките, всъщност, са неговата втора кожа!

3. Английският джентълмен:

Пуловер с тежка плетка и мека шапка – силует, зает от комфортната елегантност на английската провинция. И за опит за сливане в тълпата стават, въпреки зоркото око на папараците. Тук е с пуловер от Maison Martin Margiela.

4. Червен килим:

Официалните облекла се носят от Дейвид като агент 007 – перфектно скроени, те лепват като втора кожа на атлетичното му тяло. Обичайната му комбинация е смокинг с папионка, а когато случаят позволява – черен костюм с леко разкопчана бяла риза.

5. Офис-шик:

Облеклото на бизнесмена Бекъм обикновено е в морско-синята, сивата или кафявата гама. Любими са му Ralph Lauren и Dior Homme. Придружени от вратовръзка с щипка и бяла носна кърпа във външния джоб, точно както повелява етикетът!

И ето - още от него, защото не ни стига!

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.