Следва

Проклятието на градската Рапунцел, избегнато!

Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Мика Стоичкова

В най-женския месец имаме нужда от вдъхновяващи жени повече отвсякога! От страхотни представителки на този велик пол, които с висок ток и убийствена усмивка влизат в стаята, срещата те на улицата, казват ти дума, или две, и те оставят без думи.

Celebrity beauty преди 8 години

В най-женския месец имаме нужда от вдъхновяващи жени повече отвсякога! От страхотни представителки на този велик пол, които с висок ток и убийствена усмивка влизат в стаята, срещата те на улицата, казват ти дума, или две, и те оставят без думи. От жени с професия. От жени с не просто доказан, но развит потенциал, които нежно и уверено вървят смело напред.

Абе, имахме нужда от жени с главно Ж и ги намерихме. Специално за вас събрахме 8 от най-обаятелните дами от родния шоубизнес, с които по женски седнахме и обменихме идеи, настроения, енергия, рецепти за красота, тонус, диета, бюти режим... Е, и за мъже поговорихме, разбира се. Прекарахме 24 часа с тези дами - събудихме се до тях, усмихнахме им се и ги следвахме през целия ден, докато не дойде време да останат по любимото си бельо и нощен крем за лице. Защо ли? За да разберем как поддържат перфектния си външен вид и защото този месец НИЕ, ЖЕНИТЕ, сме на преден план! Не ни липсваше смелост да погледнем през очите на тези обаятелни родни момичета и да ви покажем какво е да си в кожата им. И се харесахме! Вярваме, че ще го усетите и вие!

Харесваме младите и уверени в себе си хора, които не се притесняват да преследват мечтите си. Харесваме и тези, които работят активно, за да ги осъществят. Харесваме и Мика! И макар да живее Отвъд океана, успяхме да прекараме 24 часа с вечно усмихната и позитивна мис Стоичкова, която ни допусна в своя личен свят и ни сподели малките си, но съкровени тайни за красота, енергия и любов, разбира се!

 

V.S. Кое е първото нещо, което слагаш върху лицето си, след като отвориш очи?  
M.
Студена вода и крем, който предпазва кожата ми от слънцето. Тук, в Маями, климатът го налага непременно. Става част от ежедневието ти, като миенето на зъбите.

V.S. Имаш ли бюти ритуал, без който не можеш да започнеш деня? 
M. Две
чаши вода преди всичко. Отлична хидратация и подпомагане на метаболизма.

V.S. Напитката, на която дължиш тонуса си от сутринта е…
M.
Фреш от портокал - изпит на екс!

V.S. Закуската ти обикновено включва...
M
. Банан или тост с авокадо и малко зехтин. Придържам се към това си меню.

V.S. Твоите топ марки разкрасяващи продукти? 
M.
Avene, Dior и олио от кайсии. Много държа на качеството, защото с кожата не бива да се правят компромиси.

V.S. На коя част от външния си вид обръщаш специално внимание преди да излезеш от вкъщи?
M.
Зъбите и лицето. Усмивката е моето оръжие!

V.S. Домашните маски за лице, коса и тяло?
M.
Любимата ми маска за лице е AZTEC SECRET Mud Mask, изключително силна маска. Кожата ти свети и се чувстваш невероятно. За коса използвам продуктите на Alterna и Milk Shake - невероятни са, цялата им продуктова гама, а тялото си мажа с Cocoa Butter на Palmers. Обожавам как ухае.

V.S. Как предпазваш кожата си от лошото време?
M.
С Много крем за лице. Държа всичките ми кремове да имат поне 30 фактор, независимо дали е лято или зима.

V.S. А косата?
M.
Обичам да използвам маските за коса, когато лягам да спя. Нанасям маската Integrity на Milk Shake върху косата си при лягане и сутрин, когато се изкъпя косата е здрава и блестяща.

V.S. Какъв е ключът към перфектния ти външен вид?
M
. Много вода, ама много. Колкото и нереално да звучи е истина. И аз не вярвах, докато не започнах да пия поне 2 литра вода на ден. Кожата ми се промени.

V.S. На какво от външния си вид отделяш най-много време?
M.
Тялото. Йога, пилатес и ТRX са ми любимите начини да упражнявам тялото си.

V.S. Съвършеното бельо?
M.
Това, което е съобразено с повода или тоалета. 

V.S. Твоята диета?
M.
Всичко си хапвам, но в малки количества. Свикнах да ям малко и често. Това също помага да имам здрав и бърз метаболизъм.

V.S. Кой се грижи за косата/тялото/маникюра/добрата ти форма?
M.
Имам си екип от близки хора -  професионалисти,  които се грижат за мен. В България се доверявам на малко хора, но тези които се грижат за визията ми са велики в това, което правят. Даже и със затворени очи бих седнала при тях. За косата ми се грижат най-често Жулиен Славов и Зорница Игнатова, а за грим се доверявам изцяло на жената със златни ръце - Пепа Стоянова. За добрата ми физическа  форма се доверявам на Тара Мартинес (професионална фитнес инструкторка в Маями и Ню Йорк).

V.S. Колко често?
M.
Доста :)

V.S. Какво има в чинията ти за обяд?
M.
Салата с авокадо, домати, краставици, сирене, бейби рукула, царевица, семки, и бял ориз.

V.S. Спортът, който промени живота ти, е…
M.
Йога!

V.S. Перфектният делничен грим..
M.
Лек, очна линия, спирала и гланц. Без ярки акценти.

V.S. А за специални случаи…
M.
Каквото любимата ми Пепа Стоянова реши :) Не съм по тежките гримове, по принцип за по-специални случаи обичам едно хубаво червено червило.

V.S. Топ продуктите, които винаги носиш със себе си?
M.
На Dior, Anastacia Beverly Hills, MAC, и новото ми червило на Louboutin.

V.S. Парфюмът ти е...
M.
Винаги MONTALE или TOM FORD.

V.S. В чантата си носиш още…
M.
Една малка иконка от много близък до мен човек.

V.S. Най-много харесваш в себе си... защото… 
M.
Съм това което виждате, истинска, искрена и прозрачна в отношенията си с хората.

V.S. През деня, за да поддържаш добрия си външен вид, обикновено...
M.
Пия вода

V.S. Вечерята ти е…?
M.
Зеленчуци на скара и сьомга. Лека и приятна за сетивата храна.

V.S. Преди сън задължително…
M.
Си мия зъбите, лицето и си слагам крем.

V.S. Негативните емоции обикновено лекуваш със...
M.
Медитация!

V.S. Пластичната хирургия е необходима, когато…
M.
Една жена почувства, че има нужда. Когато комплексите станат по-силни от нея.

V.S. Ако беше с 10 години по-млада?
M.
Ех, че бяха хубави години! Сигурно щях да съм същата щура глава с близки приятели на Ibiza. Плаж, море, хубава храна… прекрасни спомени имам от онова време, преди 10 години.

V.S. А по-зряла?
M.
Не мисля хаха. Когато си на 17 имаш право да щурееш … сега на 27 ме очакват съвсем други неща. Важно е да се изживеят емоциите на всеки житейски период и спомените да те карат да се усмихваш десетилетия наред.

V.S. Какво пропуснахме в твоя 24-часов бюти режим?
M.
Забравих да споделя, че обичам да пия чай от джинджифил и да ям така греховния шоколад.

V.S. Каква е ролята на мъжа в това да изглеждаш и да се чувстваш добре ежедневно?
M.
Да ме мотивира да спортувам с него и заедно да се храним здравословно. Да ми показва ежедневно, колко съм специална и да ме обича всеотдайно!

Очарователната ни поредица, в която най-красивите жени в родния шоубизнес ни споделят своите ритуали за съвършен външен вид, нямаше да изглежда така без удивителния BioCELL Collagen, който се препоръчва за подобряване състоянието на ставите и кожата. Великолепен продукт, наличен в добрите аптеки, който горещо препоръчваме!
А готови ли сте за 24 часа с Никол Станкулова? Очаквай я следващата седмица с Епизод 4! Междувременно някой е изпуснал този с Мария Илиева или Николета Лозанова, може да навакса тук!
 

More from View Sofia

Спортистите сменят инфлуенсърите, прекрасната тенденция е в пълен ход

Celebrities преди 2 години

През последните няколко години инфлуенсърите буквално обърнаха света на модата с главата надолу - те заемат най-добрите места на шоута, получават покани за частни презентации, стават посланици на световни  марки и първи имат възможността да се запознаят с новите продукти, често от най-луксозен порядък, след което да разкажат на своите фенове за тях

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя