Следва

Нападнаха Майли Сайръс

Първите кандидати да минат под тату машинката на View Sofia са...

Помните ли, че ви предизвикахме да покажете творчество, въображение и креативност, за да спечелите безплатно тату при суперталантливата и готина татуистка Вики?

People of art преди 8 години

Помните ли, че ви предизвикахме да покажете творчество, въображение и креативност, за да спечелите безплатно тату при суперталантливата и готина татуистка Вики? Условието бе да направите проект на мечтаното тату и да споделите защо сте се спряли на него. От нас предизвикателството и татуировката - от теб креативността и смелостта. Ето и първите, които се престрашиха да ни покажат и разкажат малко повече за бъдещите си мечти от мастило...

Симона Тонкова

"Защото глухарчето е символ на щастие, любов и изобилие!"

Лиа Стефанова

"Имитира бижу, а в средата вместо камък има синьо-лилава Вселена, каквата всъщност крия в себе си."

Любослав Миронов

Даниела Лозева

"Харесвам това животно и символиката му, която в моята идеология е свързано с хитрина, обаятелност, подвижност."

Димана Мишкова

"Свободният дух е основна движеща сила, която всеки, който обича, притежава. За да обичаш - трябва да вярваш! Това са моите три елемента:"

Магдалена

"В сърцето ми има място само за хубавото, за мечтите, за доброто."



Калина Могилска

"Когато смисълът на всичко се събира в една дума"



Десислава Колева

"Здравейте, изпращам Ви своята идея! Идеята ми е да имам наталната си карта, вярвам, че всичко е написано във звездите, интересувам се от астрология и за мен да имам личната си натална карта върху себе си би било едно небесно отражение на това коя съм! :) Успех на всички!" 


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра