Следва

Б като Библия, Б като Блог: Време за почивка

Стил урок на седмицата: Като монахините!

Отминалите модни седмици, освен всичко друго, отбелязаха и прилив на иначе толкова характерното за ъндърграунд средите одеяние...

All fashion преди 8 години

Отминалите модни седмици, освен всичко друго, отбелязаха и прилив на иначе толкова характерното за ъндърграунд средите одеяние. Освен за самите монахини, разбира се. Явлението никак не е ново, но това не му пречи да изплува от време на време на първа линия. За разлика от бондидж силуетите опаковани в латекс, домината на стрийт-стайла избира доста по-традиционна носия на божия служителка. А какво ли ще се получи ако съчетаем с дънките на гаджето?

На Маргарет Занг определено ѝ се получава – расото е дълго до глезена, иронично срязано точно по средата, с паднало, ама не съвсем рамо и игриви волани на ръкавите. С choker, разбира се. Фетишизмът прави крачка напред смело в лачени черни боти с изрязан връх.

Да направим кратка ретроспекция – когато за последно монашеските дрехи бяха в светлината на прожекторите, а именно 2011, в тях влезе Уляна Сергеенко. Нейният избор беше много по-женствен, дори провокативен – черна рокля с бяла якичка и ярко червени обувки на ток. Косите са послушно сресани в ниска опашка.

Аутфитът несъмнено става доста интересен, при умело съчетание с дължини и материи, затова не се учудваме, че в рамките на една и съща модна седмица, а именно – Парижката, Занг се появява с втори такъв:

А ето как го направиха другите:









More All fashion